moderaterna_juni
Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Väsktjuvar greps på Arlanda

Två personer som stal saker från en väska vid Märsta station greps under eftermiddagen på Arlanda.

Ett vittne såg hur två personer stal saker ur en kvarglöd väska på Märsta station under eftermiddagen. Anmälaren följde sedan efter de misstänkta till Arlanda där de kunde gripas enligt Polisens hemsida. Enligt uppgift till märsta.nu var gärningspersonerna en man och en kvinna, i väskan ska bland annat en systemkamera ha funnits.

sportfiskebanner2
vuxenutbildning2

Trafikstrategin får vänta

Nyheter Kommunen avbryter arbetet med att ta fram en trafikstrategi, detta för att en ny översiktsplan kommer att tas fram under kommande mandatperiod.

varen2018
brf_englamarken
februari
bildextra!

Ymer äldreboende kvalitetssäkrat – som först i landet

Nyheter Ymer äldreboende har kvalitetssäkrats. Detta som första särskilda boendet i Sverige. – Både vi chefer och medarbetare är mycket stolta över vårt verifikat och det arbete vi genomfört här på Ymer för att nå dit, säger enhetschefen Iris Fichter von Eichwald.

EXTRA

uppdaterad Attacken mot sommarfritids: Uruselt

Politik Socialdemokraterna fortsätter kritisera den moderatledda kommunledningen för att Rävsta sommarfritids begränsas till bara vissa utvalda skolbarn: - Vill man som förälder försöka boka en eller flera av de 35 fria platserna som finns så kostar det 300 kr per barn. Socialdemokraterna har sedan länge beslutat om att skolan i Sigtuna ska vara helt kostnadsfri. Detta är uruselt, säger Marie Axelsson (S) oppositionsråd, i ett pressmeddelande.

valet2018

Besparingar att vänta 2019: Kan inte lova allt till alla

Politik Budgetramarna för 2019 behandlas just nu i kommunen och de första tecknen för kommande år är att det väntas nya besparingar:- Vi kommer även fortsättningsvis vara tvungna att göra tuffa prioriteringar. Detta gäller samtliga partier, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

standard_ridskola
sigtunavatten_standard
connys
val2018
objekt4
vuxentutbildning
outsider_defacto
objekt3
outsider_moderat
veterankraft_standard
Norra Redovisningshuset
objekt2
comitini_banner
nfc_vinter