centrum_panorama2020

Väsby vann derby mot Wings

Wings åkte på en klar förlust mot Väsby på söndagen.

Wings är efter förlusten mot Väsby under strecket vilket innebär att det just nu skulle bli spel i Fortsättningsserien och inte Allettan. Väsby vann med klara 4-0 inför 355 åskådare i Pinbackshallen.

Matchens första mål kom efter 7.26 av första perioden genom Jonathan Rodensjö, Väsby ökade på tidigt i andra och skickade in 3-0 efter 7.10 av mittenperioden. 4-0 kom några minuter senare, Wings som för några omgångar sedan plockade in ett större underläge hade inget att hämta denna gång trots att man skickade iväg 17 skott i slutperioden på Väsbys målvakt, totalt blev det 41 skott i matchen men gästernas målvakt höll nollan.

Tre matcher återstår för Wings, serien avslutas hemma mot Segeltorp 11/12. Närmast väntar match mot Huddinge som varit glödheta senaste månaden och klättrat upp på fjärde plats. Det lutar åt att Wings gör upp om den sista platsen till Allettan med Vallentuna som just nu har en poäng mer än Wings.

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

happy_homes_mars
coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

speedy_helsida
ridskola2020_helsida
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

festspec_corona_helsida
EXTRA

Östlund blir landslagstränare

Handboll Skånelaiten och förre märstabon Jesper Östlund har utnämnts till förbundskapten för U18-landslaget: - Det är en ära att få leda ett landslag, säger Östlund i en kommentar.

2020_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

centrum_helsida2020
salong_elisabeth_helsida
defacto_helsida
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

Skånela föll mot OV

Handboll Skånela förlorade hemma i Vikingahallen mot OV Helsingborg på söndagen: - Ingen bra handbollsmatch från vår sida, sa tränare Fredrik Söderberg.

nrh
oppning_salongelisabeth_outsider
festspec_corona_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider