moderat_jul_nyar

Väsby vann derby mot Wings

Wings åkte på en klar förlust mot Väsby på söndagen.

Wings är efter förlusten mot Väsby under strecket vilket innebär att det just nu skulle bli spel i Fortsättningsserien och inte Allettan. Väsby vann med klara 4-0 inför 355 åskådare i Pinbackshallen.

Matchens första mål kom efter 7.26 av första perioden genom Jonathan Rodensjö, Väsby ökade på tidigt i andra och skickade in 3-0 efter 7.10 av mittenperioden. 4-0 kom några minuter senare, Wings som för några omgångar sedan plockade in ett större underläge hade inget att hämta denna gång trots att man skickade iväg 17 skott i slutperioden på Väsbys målvakt, totalt blev det 41 skott i matchen men gästernas målvakt höll nollan.

Tre matcher återstår för Wings, serien avslutas hemma mot Segeltorp 11/12. Närmast väntar match mot Huddinge som varit glödheta senaste månaden och klättrat upp på fjärde plats. Det lutar åt att Wings gör upp om den sista platsen till Allettan med Vallentuna som just nu har en poäng mer än Wings.

happyhomes_2019
colorama_jul

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

teatergrillen_helsida

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

centrum_helsida2020
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

defacto_helsida

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

teatergrillen_outsider
nrh
connys