centrum_jul_panorama

Väsby vann derby mot Wings

Wings åkte på en klar förlust mot Väsby på söndagen.

centrum_jul_artikel

Wings är efter förlusten mot Väsby under strecket vilket innebär att det just nu skulle bli spel i Fortsättningsserien och inte Allettan. Väsby vann med klara 4-0 inför 355 åskådare i Pinbackshallen.

Matchens första mål kom efter 7.26 av första perioden genom Jonathan Rodensjö, Väsby ökade på tidigt i andra och skickade in 3-0 efter 7.10 av mittenperioden. 4-0 kom några minuter senare, Wings som för några omgångar sedan plockade in ett större underläge hade inget att hämta denna gång trots att man skickade iväg 17 skott i slutperioden på Väsbys målvakt, totalt blev det 41 skott i matchen men gästernas målvakt höll nollan.

Tre matcher återstår för Wings, serien avslutas hemma mot Segeltorp 11/12. Närmast väntar match mot Huddinge som varit glödheta senaste månaden och klättrat upp på fjärde plats. Det lutar åt att Wings gör upp om den sista platsen till Allettan med Vallentuna som just nu har en poäng mer än Wings.

happyhomes_2019
trainingpartner_jobb_helsida
defacto_jul
sigtunavatten_standard
julbord_helsida
fme_oktober

Skånela jagar toppen

Handboll Ikväll väntar match i omgång 11 för Skånela som får besök av AIK i Vikingahallen: - Vi kommer från en bra träningsvecka där vi jobbat hårt och diskuterat mycket hur vi ska förbättra de delar dom vi inte är nöjda med, säger Karlsson till klubbens hemsida.

tp_helsida
ica_oktober
centrum_jul_helsida
trainingpartner_jobb_outsider
greeknight_outsider
tp_outsider
connys
nrh
julbord
colorama_april2