centrum_panorama2020
Jakob Gustafsson och Rasmus EdinFoto: Rosersbergs IK/Facebook

Värvar in MIK-veteranerna

Inte nog med att Rosersbergs IK tidigare plockat in Fredrik "Mulle" Lindberg och Joakim Nilsson, nu har man också värvat Jakob Gustafsson och Rasmus Edin från MIK.

Märsta IK möblerar om i truppen och det väntar en generationsväxling ledd av Philip Alouch och andra ungdomar kring 17-20-årsåldern. För att göra plats för de nya har man släppt iväg ett antal spelare. Rosersbergs IK har varit snabba på att knyta till sig både Fredrik Lindberg och Joakim Nilsson. På fredagen meddelades dessutom att Jakob Gustafsson och Rasmus Edin ansluter.

Rosersberg får därmed en av fyrans mest meriterade trupper med ett antal spelare som så sent som förra året var tongivande i Division 3. RIK har nu MIK:s centrallinje förutom Andreas Munter, Gustafsson var stabilt mittlås, Edin stabil central mittfältare och Fredrik Lindberg samt Joakim Nilsson anfallare. Målet är solkart för Rosersberg, Division 4 2020:
– Dom sista pusselbitarna har fallit på plats och nu har jag alla verktyg för att kunna styra denna skuta mot Div 4

teatergrillen_helsida
defacto_helsida
oppethus_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_50

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

oppethus_outsider
connys
nrh
teatergrillen_outsider