defacto_pan
Jakob Gustafsson och Rasmus EdinFoto: Rosersbergs IK/Facebook

Värvar in MIK-veteranerna

Inte nog med att Rosersbergs IK tidigare plockat in Fredrik "Mulle" Lindberg och Joakim Nilsson, nu har man också värvat Jakob Gustafsson och Rasmus Edin från MIK.

Märsta IK möblerar om i truppen och det väntar en generationsväxling ledd av Philip Alouch och andra ungdomar kring 17-20-årsåldern. För att göra plats för de nya har man släppt iväg ett antal spelare. Rosersbergs IK har varit snabba på att knyta till sig både Fredrik Lindberg och Joakim Nilsson. På fredagen meddelades dessutom att Jakob Gustafsson och Rasmus Edin ansluter.

Rosersberg får därmed en av fyrans mest meriterade trupper med ett antal spelare som så sent som förra året var tongivande i Division 3. RIK har nu MIK:s centrallinje förutom Andreas Munter, Gustafsson var stabilt mittlås, Edin stabil central mittfältare och Fredrik Lindberg samt Joakim Nilsson anfallare. Målet är solkart för Rosersberg, Division 4 2020:
– Dom sista pusselbitarna har fallit på plats och nu har jag alla verktyg för att kunna styra denna skuta mot Div 4

sommar
logistik_sigtuna

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

sbrf_helsida
sigtunavatten_standard

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

fme_helsida
sommar_centrum
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

defacto_helsida
ica_valsta_choklad
colorama_april2

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

sbrf_outsider
fme_outsider
colorama_april
nrh
sportfiske_sommar
connys
defacto_outsider