arlandagk_panorama
Jakob Gustafsson och Rasmus EdinFoto: Rosersbergs IK/Facebook

Värvar in MIK-veteranerna

Inte nog med att Rosersbergs IK tidigare plockat in Fredrik "Mulle" Lindberg och Joakim Nilsson, nu har man också värvat Jakob Gustafsson och Rasmus Edin från MIK.

centrum_pask

Märsta IK möblerar om i truppen och det väntar en generationsväxling ledd av Philip Alouch och andra ungdomar kring 17-20-årsåldern. För att göra plats för de nya har man släppt iväg ett antal spelare. Rosersbergs IK har varit snabba på att knyta till sig både Fredrik Lindberg och Joakim Nilsson. På fredagen meddelades dessutom att Jakob Gustafsson och Rasmus Edin ansluter.

Rosersberg får därmed en av fyrans mest meriterade trupper med ett antal spelare som så sent som förra året var tongivande i Division 3. RIK har nu MIK:s centrallinje förutom Andreas Munter, Gustafsson var stabilt mittlås, Edin stabil central mittfältare och Fredrik Lindberg samt Joakim Nilsson anfallare. Målet är solkart för Rosersberg, Division 4 2020:
– Dom sista pusselbitarna har fallit på plats och nu har jag alla verktyg för att kunna styra denna skuta mot Div 4

colorama_april2
bonava_helsida
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

sigtunavatten_standard
defacto_helsida

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

happyhomes_2019
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

centrum_pask_helsida
logistik_utbildning
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

fme_helsida

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

valsta_utveckling
bonava_outsider
ridskola2019_outsider
defacto_outsider
sh_oppet
sigtunavatten_outsider
valsta_utveckling_2
colorama_april
fme_outsider