moderaterna_sep2020
Jakob Gustafsson och Rasmus EdinFoto: Rosersbergs IK/Facebook

Värvar in MIK-veteranerna

Inte nog med att Rosersbergs IK tidigare plockat in Fredrik "Mulle" Lindberg och Joakim Nilsson, nu har man också värvat Jakob Gustafsson och Rasmus Edin från MIK.

Märsta IK möblerar om i truppen och det väntar en generationsväxling ledd av Philip Alouch och andra ungdomar kring 17-20-årsåldern. För att göra plats för de nya har man släppt iväg ett antal spelare. Rosersbergs IK har varit snabba på att knyta till sig både Fredrik Lindberg och Joakim Nilsson. På fredagen meddelades dessutom att Jakob Gustafsson och Rasmus Edin ansluter.

Rosersberg får därmed en av fyrans mest meriterade trupper med ett antal spelare som så sent som förra året var tongivande i Division 3. RIK har nu MIK:s centrallinje förutom Andreas Munter, Gustafsson var stabilt mittlås, Edin stabil central mittfältare och Fredrik Lindberg samt Joakim Nilsson anfallare. Målet är solkart för Rosersberg, Division 4 2020:
– Dom sista pusselbitarna har fallit på plats och nu har jag alla verktyg för att kunna styra denna skuta mot Div 4

connys_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
helgens matcher

Viktiga matcher i trean och femman

Fotboll FC Arlanda och Rosersbergs IK har viktiga matcher där avancemang eller potentiellt avancemang står på spel nu när serierna är inne på sina sista omgångar,

festspec_host2020_helsida
centrum_helsida2020
helsida
helgens matcher

Helgens matcher: Derby i Division 6

Fotboll Det är toppmöte i Division 6 där MärstaIK2 och FC Arlanda2 möts. Märsta IK spelade hemma på fredagskvällen och FC Arlanda tar sig an Vallentuna på lördag eftermiddag.

2020_helsida
boisigtuna
corner_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

sigtuna_vatten_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
festspec_host2020_outsider
corner_outsider