moderat_jul_nyar
Ahmad Alsayed, Kevin Sarajlija och David Kibirige tillsammans med sportchefen Eddie KhalafFoto: FC Arlanda

Värvar från Märsta IK

FC Arlanda värvar fyra spelare från Märsta IK inför den kommande säsongen.

Inför den kommande säsongen värvar FC Arlanda in fyra spelare från Märsta IK; David Kibirige, Kevin Sarajlija, Aliemamy Samura och Ahmad Alsayed.
– Vi får in fyra offensiva spelare som ökar konkurrensen och kvalitén i laget. Föreningen är mycket glada över att ha knutit till sig dessa spelare då det kommer att krävas mer av oss den här säsongen. Vi ska vara redo på allra bästa sätt när säsongen drar igång i januari. Vi ser fram emot premiären i april, säger FC Arlandas sportchef Eddie Khalaf i ett uttalande.

connys_helsida
happyhomes_50
teatergrillen_helsida
oppethus_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

oppethus_outsider
teatergrillen_outsider
nrh
connys