moderaterna_riksdag
Ahmad Alsayed, Kevin Sarajlija och David Kibirige tillsammans med sportchefen Eddie KhalafFoto: FC Arlanda

Värvar från Märsta IK

FC Arlanda värvar fyra spelare från Märsta IK inför den kommande säsongen.

centrum_artikel

Inför den kommande säsongen värvar FC Arlanda in fyra spelare från Märsta IK; David Kibirige, Kevin Sarajlija, Aliemamy Samura och Ahmad Alsayed.
– Vi får in fyra offensiva spelare som ökar konkurrensen och kvalitén i laget. Föreningen är mycket glada över att ha knutit till sig dessa spelare då det kommer att krävas mer av oss den här säsongen. Vi ska vara redo på allra bästa sätt när säsongen drar igång i januari. Vi ser fram emot premiären i april, säger FC Arlandas sportchef Eddie Khalaf i ett uttalande.

2020_helsida

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

defacto_helsida
handbollsskola

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

connys_helsida
happyhomes_sommar2020
mod_helsida
centrum_helsida2020
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
nrh
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
connys
swedol_outsider