centrum_panorama2020
Ahmad Alsayed, Kevin Sarajlija och David Kibirige tillsammans med sportchefen Eddie KhalafFoto: FC Arlanda

Värvar från Märsta IK

FC Arlanda värvar fyra spelare från Märsta IK inför den kommande säsongen.

centrum_artikel

Inför den kommande säsongen värvar FC Arlanda in fyra spelare från Märsta IK; David Kibirige, Kevin Sarajlija, Aliemamy Samura och Ahmad Alsayed.
– Vi får in fyra offensiva spelare som ökar konkurrensen och kvalitén i laget. Föreningen är mycket glada över att ha knutit till sig dessa spelare då det kommer att krävas mer av oss den här säsongen. Vi ska vara redo på allra bästa sätt när säsongen drar igång i januari. Vi ser fram emot premiären i april, säger FC Arlandas sportchef Eddie Khalaf i ett uttalande.

connys_helsida
kcbygg_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

studeravidare_helsida
valvet_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

marina_helsida
studenten2020_helsida
stottasigtuna_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

happy_homes_mars
sommarlov_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

valvet_outsider
studenten2020_outsider
speedy_outsider
marina_outsider
swedol_outsider
sommarlov_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
stottasigtuna_outsider
studeravidare_outsider
kcbygg_outsider