bostadsformedling
Foto: Pressbild

Varslad hotellpersonal erbjuds jobb i omsorgen

Choicekedjan med tre hotell i kommunen lånar ut sin personal till omsorgsföretaget Attendo: - Vår grundfilosofi i Nordic Choice handlar om att bidra med lösningar på samhällets stora utmaningar, säger Torgeir Silseth, koncernchef Nordic Choice Hotels.

centrum_artikel

Choicekedjan som varslat 4500 anställda inleder ett samarbete med Attendo om att låna ut sin personal dit i samband med coronakrisen.
– Just nu är världen under stor press till följd av coronaviruset vilket drabbat besöksnäringen hårt. När vi nu tvingas till uppsägningar så känns det väldigt bra att vi tillsammans med Attendo kan hitta ny försörjning till de vi tappar och samtidigt fortsätta bidra i samhället, säger Torgeir Silseth, koncernchef Nordic Choice Hotels.

Choicekedjans varslade medarbetare kommer kunna arbeta inom omsorgen istället och sedan förhoppningsvis komma tillbaka till sitt ordinarie arbete enligt ett pressmeddelande.
– Vi ser en god matchning mellan vår verksamhet och kompetensen hos många av Nordic Choice varslade medarbetare. Med detta vill vi pröva möjligheten att rekrytera en del av dessa till våra verksamheter för att stödja vår omsorgspersonal inom äldreomsorgen under en tid då sjukskrivningarna ökar på grund av Corona, säger Martin Tivéus, Attendos vd och koncernchef.

2020_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
speedy_helsida
kaa_sigtuna_helsida
centrum_helsida2020
brobygget_midgard_helsida
studeravidare_helsida
brobygget_helsida_valsta
connys_helsida
happyhomes_sommar2020

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

marina_helsida
spedition_sigtuna
centrum_sommar_out
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_outsider_valsta
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
brobygget_midgard_outsider
marina_outsider
nrh
landsbygd_sigtuna_outsider
studeravidare_outsider
kaa_outsider