defacto_pan2020
Foto: Daniel Iskander

Varning för kraftiga vindar

SMHI har utfärdat en klass 1-varning för Stokholms län med anledning av de kraftiga vindarna.

centrum_artikel

Vindar upp emot 21 meter/sekund råder över kommunen under kvällen. SMHI har utfärdat en klass 1-varning för Stockholms län för mycket hårda vindbyar, det kan blåsa så mycket som 24 meter per sekund under kvällen, vindarna blåser från syd-sydväst. Det kan innebär att grenar och träd kan knäckas och även innebära problem för höga fordon. Vinden avtar framåt natten och mattas av till ca 13 m/s som mest vid 8-tiden.

centrum_helsida2020
connys_helsida
mordet i rävsta

Tredje mordet på ett halvår

Nyheter Lokalpolisområdeschef Christoffer Bohman kommenterade på måndagskvällen det tredje mordet i kommunen inom loppet av ett halvår: - Jag har full förståelse för att händelserna i natt och under den senaste tiden skakar om samhället, sa han till SVT Stockholm.

branden på SSHL

Sista delarna av aulan rivs

Nyheter Under eftermiddagen pågick eftersläckning och rivning av aulan i SSHL: - Vi är många som sörjer den vackra byggnaden, som varit en symbol och viktig samlingslokal för skolan i alla år. Tack för allt stöd som har flödat in under dagen, skriver SSHL i ett uttalande.

defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
meko_helsida
ridskola2020_helsida

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
swedol_outsider
nrh
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
meko_outsider