defacto_pan2020
Foto: Daniel Iskander/Arkiv

Varning för ishalka i eftermiddag

SMHI varnar för plötslig ishalka i eftermiddag.

centrum_artikel

Det har fallit en hel del regn under förmiddagen varvat med snöblandat regn. Samtidigt kommer det under eftermiddagen att frysa till på vägbanorna vilket medför plötslig ishalka på vägarna. Det är halkvarningar utfärdat för väg 263 norr om Sigtuna, väg 255 norr om Märsta, E4:an norr om Eurostop och även på E4:an förbi Sollentuna. Varningen gäller från och med i eftermiddag enligt SMHI.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
mordet i rävsta

Tredje mordet på ett halvår

Nyheter Lokalpolisområdeschef Christoffer Bohman kommenterade på måndagskvällen det tredje mordet i kommunen inom loppet av ett halvår: - Jag har full förståelse för att händelserna i natt och under den senaste tiden skakar om samhället, sa han till SVT Stockholm.

branden på SSHL

Sista delarna av aulan rivs

Nyheter Under eftermiddagen pågick eftersläckning och rivning av aulan i SSHL: - Vi är många som sörjer den vackra byggnaden, som varit en symbol och viktig samlingslokal för skolan i alla år. Tack för allt stöd som har flödat in under dagen, skriver SSHL i ett uttalande.

happyhomes_sommar2020
meko_helsida
connys_helsida
ridskola2020_helsida
2020_helsida

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

meko_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider
nrh
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider