defacto_pan2020
Foto: Daniel Iskander

Varning för hårda vindar

SMHI har utfärdat en varning för mycket hårda vindar för länet.

centrum_artikel

Det börjar blåsa rejält i kommunen under eftermiddagen och det ska pågå även under kvällen. SMHI har utfärdat en Klass 1-varning då vindarna väntas vara mellan 21-24 meter/sekund. I samband med vinden kan det förekomma regnskurar. Först framåt kvällen väntas vinden tillta. Byvinden vid 15-tiden var uppe i 19 m/s enligt SMHI för Märsta.

2020_helsida
centrum_helsida2020
mordet i rävsta

Tredje mordet på ett halvår

Nyheter Lokalpolisområdeschef Christoffer Bohman kommenterade på måndagskvällen det tredje mordet i kommunen inom loppet av ett halvår: - Jag har full förståelse för att händelserna i natt och under den senaste tiden skakar om samhället, sa han till SVT Stockholm.

branden på SSHL

Sista delarna av aulan rivs

Nyheter Under eftermiddagen pågick eftersläckning och rivning av aulan i SSHL: - Vi är många som sörjer den vackra byggnaden, som varit en symbol och viktig samlingslokal för skolan i alla år. Tack för allt stöd som har flödat in under dagen, skriver SSHL i ett uttalande.

connys_helsida
ridskola2020_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
meko_helsida

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
nrh
meko_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
connys