defacto_pan2020
Foto: Genrebild/If

Varning för att inbrottstjuven rekar

Polisen i lokalpolisområde Sollentuna varnar i ett brev till Grannsamverkan i Sigtuna kommun att inbrottstjuvar rekar inbrott.

centrum_artikel

Det rekas för inbrott, Polisen i Lokalpolisområde Sollentuna varnar boende i Sigtuna kommun, det har förekommit händelser där boenden hittat föremål utanför dörrar, på gångar och liknande som ligger i vägen. Om de flyttas så betyder det att någon är hemma, har ingen flyttat det är det en signal om att ingen är hemma för tjuven.

Under oktober har det till och med förra veckan skett sju inbrott. Sedan nyår är det 64 stycken. Om trenden håller i sig kommer det bli en klar minskning, under hela förra året var det 114 inbrott som anmäldes, varav 79 fullbordade enligt Grannsamverkarnas siffror.

speedy_vinter_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

rentawreck_helsida
connys_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

vardcentral_helsida
centrum_helsida2020
ridskola2020_helsida
happyhomes_sommar2020
Moderaterna_helsida2021
dackskiftarna_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

sigtunastad_helsida
2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

vardcentral_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
rentawreck_outsider
dackskiftarna_outsider
speedy_vinter2020_outsider
nrh
sigtunastad_outsider
moderaterna_sigtuna
connys