centrum_jul_panorama
Foto: Genrebild/If

Varning för att inbrottstjuven rekar

Polisen i lokalpolisområde Sollentuna varnar i ett brev till Grannsamverkan i Sigtuna kommun att inbrottstjuvar rekar inbrott.

defacto_jul_artikel

Det rekas för inbrott, Polisen i Lokalpolisområde Sollentuna varnar boende i Sigtuna kommun, det har förekommit händelser där boenden hittat föremål utanför dörrar, på gångar och liknande som ligger i vägen. Om de flyttas så betyder det att någon är hemma, har ingen flyttat det är det en signal om att ingen är hemma för tjuven.

Under oktober har det till och med förra veckan skett sju inbrott. Sedan nyår är det 64 stycken. Om trenden håller i sig kommer det bli en klar minskning, under hela förra året var det 114 inbrott som anmäldes, varav 79 fullbordade enligt Grannsamverkarnas siffror.

greeknighthelsida

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

centrum_jul_helsida
ica_oktober
trainingpartner_jobb_helsida
valsta_tomte
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
fme_oktober
defacto_jul
bildådet

Ordförande: Ingen förhöjd risk mot Vikingahallen

Nyheter Skånelaiter som varit oroliga efter händelsen i lördags då en bil körde in genom fasaden kan vara lugna: - Polisen betraktar det som en isolerad händelse och det finns ingen förhöjd risk på Vikingahallen, skriver ordföranden Magnus Larsson på Facebook.

nrh
trainingpartner_jobb_outsider
connys
julshow_outsider
colorama_april2
tp_outsider
valsta_tomte_outsider
greeknight_outsider
julbord