centrum_panorama2020
Foto: Transportstyrelsen
Så här ser det falska kravbrevet utFoto: Transportstyrelsen

Varning för falska fakturor med trängselskatt

Transportstyrelsen varnar för att det förekommer bluffakturor med trängselskatt i stockholmsområdet: - Det rör sig uppenbarligen om ett bedrägeriförsök. Jag vill poängtera att vi inte skickat ut dessa brev och att man inte ska betala de påstådda kraven, säger Torbjörn Bülow, enhetschef på Fordonsinformation på Transportstyrelsen.

centrum_artikel

Personer i Stockholms län har fått kravbrev om obetald trängselskatt från Scandinavia Inkasso SIA. Men har du fått det så kan du sitta lugnt i båten, det är falska kravbrev och man kan kasta kraven i papperskorgen. Men fakturan använder Transportstyrelsens logo och det är enkelt att bli vilseledd av informationen. Transportstyrelsen varnar nu för utskicken. Ett sätt att märka att det är bluff är att mottagarens konto är utländskt, Transportstyrelsen hanterar själva sina påminnelser och inbetalning sker alltid till Transportstyrelsens konto för trängselskatt.

kcbygg_helsida
studenten2020_helsida
marina_helsida
speedy_helsida
studeravidare_helsida
defacto_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

sommarlov_helsida
connys_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

sigtuna_vatten_outsider
sommarlov_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
studenten2020_outsider
nrh
studeravidare_outsider
speedy_outsider
kcbygg_outsider