defacto_pan2020

Varnar för intensivt snöfall

SMHI varnar för intensivt snöfall under måndagen.

centrum_artikel

Det väntas omkring 5cm snö i smält form på sex timmar under måndagen. SMHI har utfärdat en Klass 1-varning med anledning av det. Vädret kan medföra risk för halka på vägarna. Norra delarna av Stockholms län riskerar mer snö än de andra delarna. Enligt prognosen kan det falla så mycket som 7 mm snö. Snön väntas från klockan 8 på morgonen och håller sen i sig hela dagen.

happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

defacto_helsida
ridskola2020_helsida
2020_helsida
meko_helsida
connys_helsida

Därför var vattnet brunt i centrala Märsta

Nyheter Boende i centrala Märsta fick i morse brunt vatten ur kranarna: - Det missfärgade vattnet beror på att vi har underhållsspolat vattenledningarna i gatan, säger Håkan Stallman, chef för drift rörnät på Sigtuna Vatten och renhållning.

coronapandemin

Vädjar till stockholmare att stanna hemma

Politik Liberalerna i Region Stockholm uppmanar stockholmare att stanna hemma över sportlovet: - Vi längtar alla efter en normal vardag – och ett normalt sportlov. Men pandemin är ett överhängande hot, en tredje våg riskerar att drabba oss om vi inte håller ut och håller avstånd ett tag till. Därför är det viktigt att följa både tidigare och nya rekommendationer, säger Anna Starbrink (L), sjukvårdsregionrådet.

coronapandemin

Låg vaccinationstakt i Sigtuna

Nyheter I ett länsperspektiv hör Sigtuna kommun till en av de sämre kommunerna när det gäller vaccinationsgrad.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

speedy_vinter2020_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
connys
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
meko_outsider
nrh