defacto_pan
En sotare på väg för att sota.Foto: Pressbild/SSR

Varnar för falska sotare igen

Återigen härjar det "falska sotare" i kommunen: - Våra besök aviseras alltid via post innan, skriver företaget Attunda Sot och Vent på sin facebookssida.

rosta_sigtuna2

Problemet med så kallade falska sotare är inte över. Sotning är myndighetsutövning och i Attunda-distriktet där Sigtuna ingår så är det Attunda Sot och Vent som får sota, inget annat företag får utföra den tjänsten. Man för sota själv om man gått sotningsutbildning.

Kommunen och Attunda Sot och Vent har den senaste tiden kontaktats av oroliga kunder som uppger att det är någon som ringer som säljer rengöringar av ventilation och sotning, det har också hänt att de ringt på dörren och presenterat sig som ”Sotaren”. Attunda Sot och Vent anser att är direkt olämpligt och oseriöst med sådan försäljning och uppmanar kunderna till försiktighet.

moderaternamaj
oppning_helsida
eu_sap
mp_eu
happyhomes_2019
v_eu_helsida
rosta_sigtuna2
bonava_maj_helsida
nationaldag_helsida

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

nationaldag_out
bonava_maj_outsider
sap_outsider_eu
colorama_april
connys
sh_bovard_out
mp_eu_outsider
fme_outsider
ridskola2019_outsider
oppning_outsider
v_eu
defacto_outsider
nrh
sh_oppet
moderaterna_maj_outsider
rosta_sigtuna