defacto_pan
Foto: Daniel Iskander

Varnar för brandrisk i laddare

Brandkåren Attunda varnar nu för att det kan uppstå bränder i laddare, Elsäkerhetsverket förbjöd även 14 stycken USB-laddare tidigare i veckan.

Brandkåren Attunda skriver i ett pressmeddelande att det finns risker med vissa USB-laddare för både telefoner och Hoverboards. Elsäkerhetsverket förbjöd även 14 laddare tidigare i veckan. Det kan uppstå bränder när man laddar mobil, dator eller liknande på grund av överhettning i USB-laddaren eller i vissa fall i själva batteriet. Brandkåren Attunda uppmanar till att använda originalladdare, att ladda på hårt underlag (inte i säng eller soffa), se till att laddare och sladd är hela, att dra ut kontakten när man laddat klart samt att undvika ladda på natten. Givetvis ska man också ha en fungerande brandvarnare hemma.

happyhomes_2019
defacto_helsida
ica_oktober

HSB startar försäljning i Sigtuna stadsängar

Bostad Nu startar försäljningen av BRF Silverskatten i Sigtuna stadsängar: - Sigtuna stadsängar, en helt ny stadsdel med målsättningen att vara Sveriges mest hållbara stadsdel, är ett mycket intressant område för oss, säger Catherina Fored vd på HSB Norra Storstockholm.

fme_oktober
EXTRA

(S) kräver att Brodin betalar tillbaka pengar

Politik Socialdemokraterna kräver att Landsbygdsrådets ordförande Gill Brodin (C) betalar tillbaka pengar som hon kvitterat ut för Landsbygdsrådet i år.

sigtunavatten_standard
defacto_outsider
connys
nrh
colorama_april2