centrum_jul_panorama
Foto: Daniel Iskander

Varmaste veckan på tio år men nu kommer kylan

Förra veckan var den varmaste i kommunen på tio.

defacto_jul_artikel

Vecka 46 var medeltemperaturen som uppmättes på mätstationen på Arlanda 6,8 grader, det innebär att det var den varmaste veckan sedan 2008. Snittet för veckan 46 3,8 grader. Högsta temperaturen i länet uppmättes dock i Södertälje, 7,6 grader, och lägsta temperaturen i Botkyrka med 6,4 grader. Temperaturerna har under en tid varit varmare än för tio år sedan. Men med start denna vecka ska det bli kallare med mer normalt temperaturer strax över noll på dagtid och några minusgrader på natten.

centrum_jul_helsida

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

ica_oktober
julbord_helsida
greeknighthelsida
tp_helsida
happyhomes_2019

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

trainingpartner_jobb_helsida

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

defacto_jul
sigtunavatten_standard
colorama_april2
julbord
nrh
greeknight_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
tp_outsider
connys