defacto_pan
Foto: Daniel Iskander

Varmaste veckan på tio år men nu kommer kylan

Förra veckan var den varmaste i kommunen på tio.

marstakalaset_artikel

Vecka 46 var medeltemperaturen som uppmättes på mätstationen på Arlanda 6,8 grader, det innebär att det var den varmaste veckan sedan 2008. Snittet för veckan 46 3,8 grader. Högsta temperaturen i länet uppmättes dock i Södertälje, 7,6 grader, och lägsta temperaturen i Botkyrka med 6,4 grader. Temperaturerna har under en tid varit varmare än för tio år sedan. Men med start denna vecka ska det bli kallare med mer normalt temperaturer strax över noll på dagtid och några minusgrader på natten.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

happyhomes_2019
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

kontor_thaifong
sommar
marstakalas_helsida
arlanda_golf_juli
sommar_centrum

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

defacto_helsida
colorama_april2
sigtunavatten_standard
colorama_april
connys
defacto_outsider
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
sportfiske_sommar