defacto_pan2020
Foto: Daniel Iskander

Varmaste veckan på elva år

Kylan må ha kommit tillbaka men förra veckan, 17, var den varmaste i kommunen på elva år.

Det är nästan vintertemperaturer i kommunen igen efter några veckors härlig värme. De senaste dagarna har varit kyliga med nätter kring noll och dagtid bara enstaka plusgrader. Men faktum var att den gångna veckan, 17, var den varmaste i kommunen på elva år med en medeltemperatur på 12,5 grader enligt statistikdatabasen Newsworthy. Snittet för vecka 17 är 8,7 grader. Kallaste veckan 17 var 2017 då medeltemperaturen var nere på 3,9 grader.

teatergrillen_helsida

Ny närakut invigd i Sollentuna

Nyheter Närakuten i Sollentuna som vänder sig till kommuninvånare i Sigtuna ligger nära pendeltågsstationen och håller öppet fram till 22 varje dag.

centrum_helsida2020
defacto_helsida

Domen: Blöjor ska ingå i maxtaxan

Nyheter Efter en dom som ger föräldrar rätt att kräva förskolor på blöjor så uppmanar Sveriges kommuner och regioner sina medlemmar, alltså kommunerna, att fortsätta be föräldrar att ta med sig blöjor.

colorama_jul
happyhomes_2019
Extra

uppdaterad Personrån i Sigtuna

Blåljus En person har under eftermiddagen rånats av flera gärningsmän i Sigtuna: - Någon form av tillhygge har använts i samband med rånet, säger Åsa Wallentin, presstalesperson vid Polisens ledningscentral, till märsta.nu

nrh
teatergrillen_outsider
connys