bovard_sh
Foto: Daniel Iskander

Varmaste veckan på elva år

Kylan må ha kommit tillbaka men förra veckan, 17, var den varmaste i kommunen på elva år.

rosta_sigtuna2

Det är nästan vintertemperaturer i kommunen igen efter några veckors härlig värme. De senaste dagarna har varit kyliga med nätter kring noll och dagtid bara enstaka plusgrader. Men faktum var att den gångna veckan, 17, var den varmaste i kommunen på elva år med en medeltemperatur på 12,5 grader enligt statistikdatabasen Newsworthy. Snittet för vecka 17 är 8,7 grader. Kallaste veckan 17 var 2017 då medeltemperaturen var nere på 3,9 grader.

colorama_april2
nationaldag_helsida
v_eu_helsida
moderaternamaj
oppning_helsida
ica_valsta_choklad

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

eu_sap
EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

mp_eu
varfest_helsida

Finns familjer av Lo i Sigtuna

Notiser Länsstyrelsen har gjort en rovdjursinventering inför kommande säsongs rovjakt och konstaterar att det finns fyra familjegrupper av Lo i Sigtuna, Norrtälje och Österåker.

sap_outsider_eu
sh_oppet
mp_eu_outsider
oppning_outsider
colorama_april
defacto_outsider
nrh
moderaterna_maj_outsider
fme_outsider
bonava_maj_outsider
connys
v_eu
rosta_sigtuna
nationaldag_out
ridskola2019_outsider
sh_bovard_out