defacto_pan2020
Foto: Daniel Iskander

Varmaste veckan på elva år

Den gångna veckan, vecka 2 var den varmaste i kommunen på elva år.

Årets andra vecka var den varmaste i kommunen på elva år enligt Newsworthy, medeltemperaturen låg på 2,6 plusgrader. Det var 4,9 grader över snittet för vecka 2. Fick var det kallast i länet i kommunen och den mätstation som finns här på Arlanda. Den kallaste vecka 2 är från 2016 då medeltemperaturen var minus 9,9 grader.

Inbrottstjuvarna håller låg profil

Notiser För andra veckan i rad noterades inte ett enda inbrott i kommunen enligt Polise: - Folk är hemma. Det tvåbenta inbrotts-skyddet fungerar, säger Grannsamverkarnas ordförande David Lundqvist.

2020_helsida
coronakrisen

Rekordmånga varsel

Nyheter Rekordmånga i länet har varslats enligt siffror från Arbetsförmedlingen: - Vi har aldrig tidigare sett så höga varseltal under en månad. Den senaste veckan har antalet personer berörda av varsel fördubblats. Vi ser nu också en spridning till transport och handel, säger Annika Sundén, analyschef på Arbetsförmedlingen.

ridskola2020_helsida
festspec_corona_helsida
speedy_helsida
EXTRA

Skottljud var fyrverkerier

Blåljus Sent på fredagskvällen larmades polis om skottljud i Märsta: - Det är ingen skottlossning. Det är folk som skjuter raketer, sa Jenny Ryberg, vakthavande befäl vid regionsledningscentralen till Aftonbladet under natten.

salong_elisabeth_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
happy_homes_mars
sigtuna_vatten_outsider
nrh
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
festspec_corona_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider