moderaterna_panorama
Eric Thorsell föreläser i Sigtuna World Voice senare i november.Foto: Pressbild

Världsberömd inom ljuddesign kommer till Märsta

Sounddesignern Eric Thorsell är nästa talare i Sigtuna World Voice i Kulturlänken: - Trots sin fantastiska meritlista gör Eric Thorsell mycket få offentliga framträdanden. Det är med stor glädje vi välkomnar honom till föreläsningsserien Sigtuna World Voice på Kulturlänken i Märsta den 25 november, säger Krister Persson, VD för Sigtuna Scen & Teater.

Eric Thorsell vann reklambranschens Silverägget för design av ljudet till Zlatans Volvo-reklam där även Robyn medverkade. 2019 fick han filmbranschens ljudvågen för att ha gjort en berömvärd insats inom tv/film. 25:e november kommer han alltså till Kulturlänken som en del av Sigtuna World Voice. Sigtuna Scens VD Krister Persson är glad över att Thorsell kommer till Märsta för att berätta om hur han skapat ljud åt bland annat Madonna, Paul McCartney och Metallica.

connys_helsida
liber_helsida
mp_helsida_april
defacto_helsida
ewas_helsida
marinan_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

Torgfest i Stadsängarna

Nöjesnyheter Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

marina_outsider
moderat_outsider
connys
ewas_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
nrh
mp_outsider2022