defacto_pan2020
Enterprise etablerar kontor på ArlandaFoto: Enterprise

Världens största biluthyrare etablerar på Arlanda

Världens största biluthyrningsföretag, Enterprise rentals etablerar på Arlanda med sina varumärken Enterprise Rent-A-Car, National Car Rental och Alamo Rent A Car.

Ett kontor för Enterprise kommer etableras på Arlanda:
– Nu är den perfekta tiden att introducera Enterprise, National och Alamo till kunder i Sverige, säger Ole Gönvold, general manager för Enterprise i Sverige.

Enligt Grönvold har Enterprise haft en bra start i Danmark och man kommer att göra samma satsning på den svenska marknaden. Den starka svenska ekonomin var en av anledningarna till att Enterprise etablerade i Sverige:
– Sverige är en väsentlig del i att bygga upp vårt europeiska och globala nätverk. Det är en ökande marknad för delad rörlighet, säger vice VD Peter Smith.

Enterprise hyrde förra året ut två miljoner fordon under 2018 och gjorde en vinst på 24,1 miljoner dollar.

centrum_helsida2020
happyhomes_2019
colorama_jul
defacto_helsida
teatergrillen_helsida

Ny butiker till Terminal 5

Näringsliv Märkena CDLP, Urbanista och Chimi Eyewear startar upp en gemensam butik på Terminal 5: - För oss är det här ett helt nytt grepp med tre olika aktörer som samarbetar och verkar i en gemensam butik på flygplatsen, säger Anna Ericsson, Head of Passenger Experience på Stockholm Arlanda Airport, Swedavia.

WE startar Padelcenter i Sigtuna

Näringsliv Nyligen gjorde WE klart med padel i Arlandastad och ytterligare en anläggning öppnar i Sigtuna stadsängar om ungefär ett år: - Det här blir ett fantastiskt komplement till den träningsanläggning som WE till hösten öppnar i Stadsängarna i Lidls lokaler samt våra anläggningar på Stora Gatan, i Knivsta och i Arlandastad, säger Niklas Wikegård, delägare.

Ny styrelse leder Märsta Förenade

Näringsliv Märsta Förenade har valt styrelse med flera nya ledamöter: - Min ambition med styrelsearbetet i Märsta Förenade är att säkerställa att vi fungerar som ett bra team där alla känner sig trygga och bekväma med att kunna framföra sina åsikter, säger styrelseordförande Jan Olson.

Nytt läge för MPM Bilverkstad

Näringsliv Kompisarna Martin och Peter som driver MPM Bilverkstad har flyttat till nya lokaler i Arlandastad: - Det är fräschare här och det är uppbyggt som vi vill ha det, säger dem till märsta.nu

nrh
teatergrillen_outsider
connys