centrum_panorama2020
Enterprise etablerar kontor på ArlandaFoto: Enterprise

Världens största biluthyrare etablerar på Arlanda

Världens största biluthyrningsföretag, Enterprise rentals etablerar på Arlanda med sina varumärken Enterprise Rent-A-Car, National Car Rental och Alamo Rent A Car.

centrum_artikel

Ett kontor för Enterprise kommer etableras på Arlanda:
– Nu är den perfekta tiden att introducera Enterprise, National och Alamo till kunder i Sverige, säger Ole Gönvold, general manager för Enterprise i Sverige.

Enligt Grönvold har Enterprise haft en bra start i Danmark och man kommer att göra samma satsning på den svenska marknaden. Den starka svenska ekonomin var en av anledningarna till att Enterprise etablerade i Sverige:
– Sverige är en väsentlig del i att bygga upp vårt europeiska och globala nätverk. Det är en ökande marknad för delad rörlighet, säger vice VD Peter Smith.

Enterprise hyrde förra året ut två miljoner fordon under 2018 och gjorde en vinst på 24,1 miljoner dollar.

WE blir Årets företag

Näringsliv WE Träning och Hälsa utses till Årets företag av Företagarna i Sigtuna kommun: Jonas Eriksson och Niklas Wikegård, Årets Företagare i Sigtuna, är värdiga vinnare som vågat göra nytt, satsar friskt och förbättrar hälsan i kommunen, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

stottasigtuna_helsida

Märstabo utser e-handelsvinnare

Näringsliv Jorge Castro har valts in till juryn för Svenska SEO-priset: - Det känns fantastiskt att få tillhöra juryn och jag kommer att göra mitt bästa tillsammans med alla andra SEO experter för att ta fram vinnarna för 2020, säger Jorge Castro till märsta.nu

speedy_helsida
happy_homes_mars
studenten2020_helsida
connys_helsida
sommarlov_helsida
coronakrisen

Byggmax ger varslade nya jobb

Näringsliv Varslade personer inom hotellnäringen erbjuds jobb hos Byggmax: - Vi bryr oss om de människor som arbetar här och försöker göra vad vi kan för att lindra den smärta som kan uppstå när många blir av med sina jobb, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, som är initiativtagare.

valvet_helsida
marina_helsida
coronaviruset

Fortsatt högtryck för märsta.nu

Näringsliv märsta.nu besöktes på nytt av fler läsare än en vanlig månad och de coronarelaterade nyheterna lockade: - Vi ser fortfarande ett stort behov av lokala nyheter om krisen som vår kommun är mitt inne i, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

coronakrisen

Lokala företaget som ökar omsättningen

Näringsliv ABS Wheels ökar sin omsättning trots coronakrisen och har utsetts till Mästargasell av Dagens Industri: - Vårt team är väldigt stolta över att tillhöra den exklusiva listan på lönsamma bolag i Sverige. Vi har blivit Gaseller tre gånger i rad 2018, 2019 och nu 2020, säger VD Andie Lahdo.

defacto_helsida
marina_outsider
stottasigtuna_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
valvet_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
studenten2020_outsider
speedy_outsider
nrh
sommarlov_outsider
kcbygg_outsider