defacto_pan2020
Foto: Daniel Iskander

Våren är här

Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

centrum_artikel

Vi gick från minus 10 till plus 10 på bara någon dag. Men nu är officiellt våren här. Sedan 19/2 enligt meterologen Lisa Frost:
– Medeltemperaturen ska ligga över noll sju dagar i sträck, så 19:e februari kom våren, säger Lisa Frost till P4 Stockholm.

Enligt Frost är det inte onormalt med vår så här tidigt. Det kan förvisso komma mera snö och kyla men vinter igen blir det inte, då blir det ett bakslag. Temperaturen för sportlovsveckan ser dessutom fin ut med plus 7-10 grader, även om nätterna kan vara kyliga med kring noll grader.

2020_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

speedy_vinter_helsida
sigtunastad_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

rentawreck_helsida
defacto_helsida
dackskiftarna_helsida
happyhomes_sommar2020
ridskola2020_helsida
Moderaterna_helsida2021
centrum_helsida2020
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

connys_helsida
vardcentral_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
dackskiftarna_outsider
connys
sigtunastad_outsider
moderaterna_sigtuna
vardcentral_outsider
ridskola_2020_outsider
rentawreck_outsider
nrh