center_pan21
Foto: Pressbild/Blågröna koalitionen i Region Stockholm

Var tredje är nu vaccinerad

Var tredje stockholmare är nu vaccinerad: - Vaccinet är vägen ut ur pandemin. I dag har jag själv fått min första vaccindos, och vi kommer snart kunna utvidga med fler åldersgrupper, säger hälso- och sjukvårdsregionrådet Anna Starbrink (L).

Den blågröna koalitionen i Region Stockholm jublar över att var tredje stockholmare nu är vaccinerad. Hälso och sjukvårdsregionrådet Anna Starbrink (L) tog själv sin första dos under fredagen. Fler och fler åldersgrupper kommer kunna boka tid för vaccin inom kort enligt Starbrink.
– Att ta vaccinet är ett skydd både för dig själv, för din omgivning och för hela samhället. Vi fortsätter och förstärker särskilda insatser för att nå ut till alla stockholmare och inom de närmaste veckorna startar vi vaccinationsbussar i områden med lägre vaccinationsgrad – först i Södertälje och Botkyrka, säger hälso- och sjukvårdsregionrådet Anna Starbrink (L).

Finansregionrådet Irene Svenonius (M) poängterar att alla stockholmare ska hålla ut och hålla ut tills dess att alla fått möjlighet att vaccinera sig.
– Viktigt är nu att vi inte tror att det är över. Den höga vaccinationstakt vi lyckats hålla i regionen är fantastisk men det är fortsatt hårt arbete från sjukvården och hög vaccinationsvilja som kommer att ligga till grunden för om vi kommer kunna ha ett öppet sommarlov.

happyhomes_sommar2020
eldsjal-helsida
defacto_helsida

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

connys_helsida
bostad_helsida
andersojag
mp_host_helsida

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

centrum_helsida2020
2020_helsida
helsida_var2021

Blottare från Märsta döms

Notiser En märstabo i 20-årsåldern döms för sexuellt ofredande för att han blottat sig för två kvinnor i Märsta samt onanerat utanför Väsby station.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
eldsjal-outsider
sigtuna_vatten_outsider
andersojag_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
mp-outsider
centrum_sommar_out
bostad_outsider