moderater_pan_sommar
Foto: Pressbild/Blågröna koalitionen i Region Stockholm

Var tredje är nu vaccinerad

Var tredje stockholmare är nu vaccinerad: - Vaccinet är vägen ut ur pandemin. I dag har jag själv fått min första vaccindos, och vi kommer snart kunna utvidga med fler åldersgrupper, säger hälso- och sjukvårdsregionrådet Anna Starbrink (L).

Den blågröna koalitionen i Region Stockholm jublar över att var tredje stockholmare nu är vaccinerad. Hälso och sjukvårdsregionrådet Anna Starbrink (L) tog själv sin första dos under fredagen. Fler och fler åldersgrupper kommer kunna boka tid för vaccin inom kort enligt Starbrink.
– Att ta vaccinet är ett skydd både för dig själv, för din omgivning och för hela samhället. Vi fortsätter och förstärker särskilda insatser för att nå ut till alla stockholmare och inom de närmaste veckorna startar vi vaccinationsbussar i områden med lägre vaccinationsgrad – först i Södertälje och Botkyrka, säger hälso- och sjukvårdsregionrådet Anna Starbrink (L).

Finansregionrådet Irene Svenonius (M) poängterar att alla stockholmare ska hålla ut och hålla ut tills dess att alla fått möjlighet att vaccinera sig.
– Viktigt är nu att vi inte tror att det är över. Den höga vaccinationstakt vi lyckats hålla i regionen är fantastisk men det är fortsatt hårt arbete från sjukvården och hög vaccinationsvilja som kommer att ligga till grunden för om vi kommer kunna ha ett öppet sommarlov.

centrum_sommar2022_helsida
helsida_sfs

Risk för skyfall i augusti

Nyheter Under fredagen var det ett kraftigt skyfall i kommunen med stor mängd nederbörd på kort tid. Risken för översvämningar är överhängande när det faller mycket regn på kort tid.

ewas_helsida
social_helsida
defacto_helsida
mp_helsida_april
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Brand på Broholmen

Blåljus Det brinner på Broholmen i Sigtuna och brandkåren är på plats med sin brandbåt för att släcka.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
pantamera_out
mp_outsider2022
nrh
outsider_social
connys
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
moderat_outsider
sfs_out
event_outsider
ewas_outsider