bovard_sh
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Var tionde nyproduktion prissättes

Drygt var tionde nyproducerad lägenhet i kommunen har prissänkts i år visar siffror från Booli.

Bostadssajten Boolis siffror visar att var tionde nyproducerad lägenhet i kommunen har prissänkta i år, siffran är en procent högre än 2018 men klart under 2017 då var fjärde nyproducerad lägenhet prissättes. I länet är snittet att 16 procent av de nyproducerade lägenheterna prissänkt. En anledning till sänkningarna kan vara att lägenheterna läggs ut innan de står klara och att producenten då överskattat värdet på marknaden.

Utbudet av nyproducerade lägenheter i april i år var 86 stycken, 2017 var ett år med mängder av nyproducerade lägenheter ute till försäljning varje månad. Även 2018 hade ett stort utbud av nyproducerade lägenheter men prissänkningarna var alltså långt under än 2017-års nivåer.

moderaternamaj
mp_eu
v_eu_helsida

Finns familjer av Lo i Sigtuna

Notiser Länsstyrelsen har gjort en rovdjursinventering inför kommande säsongs rovjakt och konstaterar att det finns fyra familjegrupper av Lo i Sigtuna, Norrtälje och Österåker.

ica_valsta_choklad
eu_sap
happyhomes_2019

Nu avråds det från eldning igen

Notiser Brandkåren Attunda avråder från eldning igen efter några dagars torka: - Bedömningen är gjord utifrån SMHI:s prognosunderlag och i samråd med länets räddningstjänster, uppger Brandkåren Attunda.

bonava_maj_helsida
oppning_helsida
varfest_helsida

Så ska FN:s globala mål nås

Nyheter Sigtuna kommun tillsätter en Agenda 2030-beredning för att kommunen snabbare ska uppnå miljömålen: - Inrättandet av en politisk beredning förstärker det arbetet och säkerställer att det blir strategiskt fokus på Agenda 2030 i vår planering och i de beslut som tas, säger Helen Kavanagh Berglund, biträdande kommundirektör.

mp_eu_outsider
moderaterna_maj_outsider
sh_oppet
defacto_outsider
colorama_april
sh_bovard_out
v_eu
ridskola2019_outsider
connys
bonava_maj_outsider
fme_outsider
nrh
oppning_outsider