banner_moderaterna
Här på Magasinet i Märsta Centrum riggar märsta.nu upp en tv-studio i samband med valhelgen.Foto: Pressbild
Daniel Iskander, chefredaktör och ansvarig utgivare, ska leda debatten och valvakan

Var med i valets hetaste debatt

8:e september, dagen före valet kommer märsta.nu att hålla en livesänd tv-debatt som kan följas på nätet eller på plats: - Det blir en unik debatt som aldrig gjorts i kommunen tidigare, kommenterar Daniel Iskander, chefredaktör på märsta.nu

banner_moderaterna_artikel

Det blir en öppen debatt där politiska företrädare för partierna i kommunfullmäktige får svara på frågor. Debatten kommer att vara moderatorstyrd men samtidigt öppen för allmänhet att följa live och även direkt kunna ställa frågor på plats eller via sociala medier, mail, sms och så vidare:
– Det handlar om en allmänpolitisk debatt där partierna kan berätta vart de står, säger Daniel Iskander, chefredaktör för märsta.nu

Ämnena hemliga än så länge
Frågorna är än så länge hemliga för de politiska partierna men kommer att offentliggöras några dagar innan debatten. I samband med att partierna får dem kommer även läsarna att få ta del av dem och vi kommer börja ta emot frågor från er.
– Eftersom debatten sker i öppen miljö på Magasinet i Märsta Centrum kan vem som helst komma och ställa frågor i samband med de pauser som finns för frågor under debatten.

Ta chansen
Debatten kommer också att vara extra lång, omkring två timmar på dagtid mellan 15.30-17.30. Skulle det behövas så blir det mer tid. Ingen kommuninvånare ska lämna Magasinet och inte ha fått svar på en viktig fråga:
– Ta chansen att lyssna på alla partierna och vad de har att säga eller ställ dina frågor. Det blir ett unikt tillfälle då det inte är så ofta som man har alla partierna samlade tillsammans, uppmanar Daniel Iskander.

Valvaka på valdagen
Inte nog med det så laddar vi upp för en valvaka under valdagen. Från 18 och framåt kommer man att kunna följa valet ur ett lokalt perspektiv från vår uppriggade tv-studio på Magssinet. Även där kommer politiska företrädare att medverka, likaså allmänhet är välkomna att tycka till om valet.
– Det bjuds på intervjuer och analyser från valet och valdagen. Förhoppningsvis kan vi även ordna ett valresultat innan kvällen är till ända, säger Daniel Iskander.

sap_valet2018
happy_homes_juli
steningeslottsommar
theweek_2018
banner_center_helsida_tva
marstakalaset
valet2018

(S)-veteranen: Skandalöst beteende av Lundqvist

Politik Lars-Erik Kalles, socialdemokratisk veteran från både Sigtuna och Stockholm är mycket kritisk till både David Lundqvists agerande på nätet och att ingen inom partiet stoppar honom: - Hans agerande är så långt ifrån hur en förtroendevald revisor ska uppträda som man kan komma, säger Lars-Erik Kalles till märsta.nu

Norra Redovisningshuset
outsider_defacto
sigtunavatten_standard
nfc_vinter
connys
forskontor
sd_val2018
sfs_outsider