centrum_jul_panorama
Stryktipset gav 10 miljoner till kompisgänget från Sigtuna.Foto: Svenska spel

Vännen om miljonspelet: Galen upplevelse

Kompisgänget satte 32 kronor på ett lördagsgodisspel och blev miljonärer: - Helt galen, magisk upplevelse, berättar en vän på facebook.

defacto_jul_artikel

Tre kompisar satte 32 kronor på lördagsgodisspel och framåt midnatt var de miljonärer och fick dela på 10 miljoner kronor. Nu berättar vännen på Facebook om kvällen som börjad med att man skulle se VM slutade med nervös vaka över matchen mellan Piteå-Rosengård som slutade 00.00. Efteråt utbröt vild dans på Stora torget, ett ögonblick som Farbror blå fångade på film men sedan plockades bort.

Vännen till de tre berättar på Facebook om kvällen. Rosengård tog ledningen och det innebar att man inte skulle vinna ensamma, trodde dem. Men så var det inte. Rosengård vann med 1-0 och det blev tio miljoner, 3,3 miljoner vardera till varje person som tidigare satsat 32 kronor på skoj:
– Aldrig har damallsvenskan engagerat så som de gjorde på den där skärmen i den ljumma kvällen. Få saker i livet slår den där upplevelsen och förstås bjöds det på skumpa till hela restaurangen. Fy fan, helt magiskt, helt galen upplevelse, skriver vännen på Facebook.

ica_oktober

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

happyhomes_2019
tp_helsida
greeknighthelsida
fme_oktober
julbord_helsida
valsta_tomte
centrum_jul_helsida
sigtunavatten_standard
bildådet

Ordförande: Ingen förhöjd risk mot Vikingahallen

Nyheter Skånelaiter som varit oroliga efter händelsen i lördags då en bil körde in genom fasaden kan vara lugna: - Polisen betraktar det som en isolerad händelse och det finns ingen förhöjd risk på Vikingahallen, skriver ordföranden Magnus Larsson på Facebook.

julshow_outsider
greeknight_outsider
connys
nrh
tp_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
valsta_tomte_outsider
colorama_april2
julbord