moderat_sommar
Stryktipset gav 10 miljoner till kompisgänget från Sigtuna.Foto: Svenska spel

Vännen om miljonspelet: Galen upplevelse

Kompisgänget satte 32 kronor på ett lördagsgodisspel och blev miljonärer: - Helt galen, magisk upplevelse, berättar en vän på facebook.

centrum_artikel

Tre kompisar satte 32 kronor på lördagsgodisspel och framåt midnatt var de miljonärer och fick dela på 10 miljoner kronor. Nu berättar vännen på Facebook om kvällen som börjad med att man skulle se VM slutade med nervös vaka över matchen mellan Piteå-Rosengård som slutade 00.00. Efteråt utbröt vild dans på Stora torget, ett ögonblick som Farbror blå fångade på film men sedan plockades bort.

Vännen till de tre berättar på Facebook om kvällen. Rosengård tog ledningen och det innebar att man inte skulle vinna ensamma, trodde dem. Men så var det inte. Rosengård vann med 1-0 och det blev tio miljoner, 3,3 miljoner vardera till varje person som tidigare satsat 32 kronor på skoj:
– Aldrig har damallsvenskan engagerat så som de gjorde på den där skärmen i den ljumma kvällen. Få saker i livet slår den där upplevelsen och förstås bjöds det på skumpa till hela restaurangen. Fy fan, helt magiskt, helt galen upplevelse, skriver vännen på Facebook.

defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
marina_helsida
speedy_helsida
brobygget_helsida_valsta
centrum_helsida2020
brobygget_midgard_helsida
kaa_sigtuna_helsida
spedition_sigtuna
sommar_sigtuna2020
2020_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
studeravidare_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
speedy_outsider
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_natur_sommar_outsider
brobygget_outsider_valsta
nrh
brobygget_midgard_outsider
swedol_outsider
kaa_outsider
ridskola_2020_outsider