moderaterna_panorama
Stryktipset gav 10 miljoner till kompisgänget från Sigtuna.Foto: Svenska spel

Vännen om miljonspelet: Galen upplevelse

Kompisgänget satte 32 kronor på ett lördagsgodisspel och blev miljonärer: - Helt galen, magisk upplevelse, berättar en vän på facebook.

Tre kompisar satte 32 kronor på lördagsgodisspel och framåt midnatt var de miljonärer och fick dela på 10 miljoner kronor. Nu berättar vännen på Facebook om kvällen som börjad med att man skulle se VM slutade med nervös vaka över matchen mellan Piteå-Rosengård som slutade 00.00. Efteråt utbröt vild dans på Stora torget, ett ögonblick som Farbror blå fångade på film men sedan plockades bort.

Vännen till de tre berättar på Facebook om kvällen. Rosengård tog ledningen och det innebar att man inte skulle vinna ensamma, trodde dem. Men så var det inte. Rosengård vann med 1-0 och det blev tio miljoner, 3,3 miljoner vardera till varje person som tidigare satsat 32 kronor på skoj:
– Aldrig har damallsvenskan engagerat så som de gjorde på den där skärmen i den ljumma kvällen. Få saker i livet slår den där upplevelsen och förstås bjöds det på skumpa till hela restaurangen. Fy fan, helt magiskt, helt galen upplevelse, skriver vännen på Facebook.

defacto_helsida
liber_helsida
ewas_helsida
Extra

Vapenlarm i Sigtuna

Blåljus Polis larmades till Sigtuna under tisdagseftermiddagen med anledning av att man sett en personer med vapenliknande föremål i en bil.

connys_helsida
mp_helsida_april
marinan_helsida
sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
marina_outsider
connys
moderat_outsider
mp_outsider2022
ewas_outsider
swedol_outsider
nrh