bergstrand_jan_pan
Stryktipset gav 10 miljoner till kompisgänget från Sigtuna.Foto: Svenska spel

Vännen om miljonspelet: Galen upplevelse

Kompisgänget satte 32 kronor på ett lördagsgodisspel och blev miljonärer: - Helt galen, magisk upplevelse, berättar en vän på facebook.

centrum_artikel

Tre kompisar satte 32 kronor på lördagsgodisspel och framåt midnatt var de miljonärer och fick dela på 10 miljoner kronor. Nu berättar vännen på Facebook om kvällen som börjad med att man skulle se VM slutade med nervös vaka över matchen mellan Piteå-Rosengård som slutade 00.00. Efteråt utbröt vild dans på Stora torget, ett ögonblick som Farbror blå fångade på film men sedan plockades bort.

Vännen till de tre berättar på Facebook om kvällen. Rosengård tog ledningen och det innebar att man inte skulle vinna ensamma, trodde dem. Men så var det inte. Rosengård vann med 1-0 och det blev tio miljoner, 3,3 miljoner vardera till varje person som tidigare satsat 32 kronor på skoj:
– Aldrig har damallsvenskan engagerat så som de gjorde på den där skärmen i den ljumma kvällen. Få saker i livet slår den där upplevelsen och förstås bjöds det på skumpa till hela restaurangen. Fy fan, helt magiskt, helt galen upplevelse, skriver vännen på Facebook.

2020_helsida
mod_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
handbollsskola
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

nrh
moderat_outsider
bergstrand_out_jan
swedol_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out