moderaterna_panorama
SBRF:s lag Foto: Insändarbild

Vann i Allsvenskans premiär

Sigtunabygdens Ryttarförening vann i Allsvenskans Division 3 i Håbu under lördagen.

Första omgången av Allsvenskans Division 3 gick på lördagen i Håbo, Sigtunabygdens Ryttarförening vann efter att ha ridit felfritt. Ytterligare tre lag red felfritt men i omhoppningen vann SBRF på snabbast tid. Allsvenskan rids i två omgångar och därefter är det final. I laget ingick Lovisa Bokström, Alma Wiss, Saga Törnberg och Maria Bokström.

liber_helsida
ewas_helsida
centrum_sommar2022_helsida
2020_helsida
mp_helsida_april
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

connys_helsida
marinan_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ewas_outsider
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
mp_outsider2022
marina_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
connys
ridskola_2020_outsider