defacto_pan
Magasinet i Märsta skänker matintäkter från Stiko Per Larssons konsert 6/6 till Barncancerfonden.Foto: Pressbild

Vandringsturné besöker Märsta – Skänker matintäkter till Barncancerfonden

Magasinet i Märsta kommer i samband med Stiko Per Larssons vandringskonsert att skänka all intäkter från matförsäljning till Barncancerfonden: - Vi brukar ha flera sådana insatser varje år och Stiko har tidigare lockat mycket folk ute i landet, säger Magasinets ägare Christian Cederferm.

Stiko Per Lersson kommer till Märsta för en akustisk konsert. Det är en vandringsturné dör han vandrar en sträcka på 90 mil under 33 dagar och gör en konsert varje kväll för mat och husrum. 2018 har Stiko valt att göra vandringsturnén till förmån för Dem Seger, en pojke från Borås som 2016 gick bort i Cancer.

Mål att få ihop en miljon
Förra året vandrar Stiko från Stockholm till Leksand via Örebro och under 26 dagar fick han ihop 430 000 kronor på 27 konserter. Målet är nu att få ihop över en miljon kronor. Starten gick redan 14:e maj och stoppen på Magasinet i Märsta är på nationaldagen, 6 juni. Alla matintäkter i samband med konserten kommer oavkortat att skänkas till Barncancerfonden meddelar Christian Cederferm, ägare på Magasinet.
– Vi hoppas på ett bra evenemang med mycket folk och mat så att vi kan skänka en bra summa från oss till Barncancerfonden, hälsar Cederferm.

defacto_helsida
happyhomes_2019
fme_oktober
sigtunavatten_standard
ica_oktober

#cyklaförtobbe stannade till i Sundveda

Märstafolket I söndags fick Sundveda besök av Andreas Hauge, Jonas Forsberg och Per Sandberg som cyklar från Oskarshamn till Skellefteå och under sin resa samlar in pengar till leksandsspelaren Tobias Forsberg som skadade sig förra året.

nrh
connys
defacto_outsider
colorama_april2