budget_panorama
Magasinet i Märsta skänker matintäkter från Stiko Per Larssons konsert 6/6 till Barncancerfonden.Foto: Pressbild

Vandringsturné besöker Märsta – Skänker matintäkter till Barncancerfonden

Magasinet i Märsta kommer i samband med Stiko Per Larssons vandringskonsert att skänka all intäkter från matförsäljning till Barncancerfonden: - Vi brukar ha flera sådana insatser varje år och Stiko har tidigare lockat mycket folk ute i landet, säger Magasinets ägare Christian Cederferm.

centrum_artikel

Stiko Per Lersson kommer till Märsta för en akustisk konsert. Det är en vandringsturné dör han vandrar en sträcka på 90 mil under 33 dagar och gör en konsert varje kväll för mat och husrum. 2018 har Stiko valt att göra vandringsturnén till förmån för Dem Seger, en pojke från Borås som 2016 gick bort i Cancer.

Mål att få ihop en miljon
Förra året vandrar Stiko från Stockholm till Leksand via Örebro och under 26 dagar fick han ihop 430 000 kronor på 27 konserter. Målet är nu att få ihop över en miljon kronor. Starten gick redan 14:e maj och stoppen på Magasinet i Märsta är på nationaldagen, 6 juni. Alla matintäkter i samband med konserten kommer oavkortat att skänkas till Barncancerfonden meddelar Christian Cederferm, ägare på Magasinet.
– Vi hoppas på ett bra evenemang med mycket folk och mat så att vi kan skänka en bra summa från oss till Barncancerfonden, hälsar Cederferm.

Mirjam bjöd hem världsartisten

Märstafolket Världsartisten Eak-a-Mouse har varit i Sigtuna på besök: - Han är strandsatt i Sverige pga covid-19 och han brukar ha över 200 spelningar per år, berättar Mirjam Fogelin som bjöd hem honom på middag.

defacto_helsida
kkdk_helsida

Nu kan du utse Årets eldsjäl i Valsta

Märstafolket För första gången kan allmänheten vara med och nominera till årets Eldsjäl i Valsta: - Vi vill lyfta fram människor som jobbar ideellt för stadsdelens utveckling, säger Lola Svensson, projektledare för Vi är Valsta.

helsida
speedy_vinter_helsida
connys_helsida
landsbygdsdag
personal_sandstrom_helsida
corner_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
boisigtuna
centrum_helsida2020
centrum_sommar_out
nrh
budget_outsider
kkdk_outsider
personal_outsider
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
corner_outsider
outsider
swedol_outsider
laddplats_out
meko_outsider
ridskola_2020_outsider