centrum_jul_panorama
Magasinet i Märsta skänker matintäkter från Stiko Per Larssons konsert 6/6 till Barncancerfonden.Foto: Pressbild

Vandringsturné besöker Märsta – Skänker matintäkter till Barncancerfonden

Magasinet i Märsta kommer i samband med Stiko Per Larssons vandringskonsert att skänka all intäkter från matförsäljning till Barncancerfonden: - Vi brukar ha flera sådana insatser varje år och Stiko har tidigare lockat mycket folk ute i landet, säger Magasinets ägare Christian Cederferm.

defacto_jul_artikel

Stiko Per Lersson kommer till Märsta för en akustisk konsert. Det är en vandringsturné dör han vandrar en sträcka på 90 mil under 33 dagar och gör en konsert varje kväll för mat och husrum. 2018 har Stiko valt att göra vandringsturnén till förmån för Dem Seger, en pojke från Borås som 2016 gick bort i Cancer.

Mål att få ihop en miljon
Förra året vandrar Stiko från Stockholm till Leksand via Örebro och under 26 dagar fick han ihop 430 000 kronor på 27 konserter. Målet är nu att få ihop över en miljon kronor. Starten gick redan 14:e maj och stoppen på Magasinet i Märsta är på nationaldagen, 6 juni. Alla matintäkter i samband med konserten kommer oavkortat att skänkas till Barncancerfonden meddelar Christian Cederferm, ägare på Magasinet.
– Vi hoppas på ett bra evenemang med mycket folk och mat så att vi kan skänka en bra summa från oss till Barncancerfonden, hälsar Cederferm.

happyhomes_2019

Carolas julshow hyllas

Nöjesnyheter Carolas julshow som hade premiär i helgen hyllas av Aftonbladets krönikör Håkan Steen: - Det blir väldigt mycket jul, och väldigt mycket Carola, skriver han.

defacto_jul

Gardell till Kulturum

Nöjesnyheter Jonas Gardell kommer till Kulturum i mars: - Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell i ett pressmeddelande.

tp_helsida
trainingpartner_jobb_helsida
ica_oktober
sigtunavatten_standard
julbord_helsida
greeknighthelsida
colorama_jul
connys
greeknight_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
nrh
julbord
tp_outsider