fastpartner_sommar2
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Vändning av Skånela gav seger

Skånela besegrade Torslanda och tog en viktig seger i jakten på kvalplats.

Det var Skånelas blott fjärde seger hemma mot Torslanda på söndagen. Det var islossning framåt med hela 30 mål, men man släppte även 26 bakåt. Det kunde dock ha slutat illa, Skånela var i flermålsunderläge ett par gånger i matchen, bland annat med 7 mål som mest i första och tre mål med 11 minuter kvar.

I en närmast osannolik forcering gick Skånela från 21-24 till 25-25 på fyra minuter. Därefter tryckte man ytterligare fem obesvarade mål innan Torslanda fastställde slutresultatet till 30-26 med sekunder kvar att spela.

Målen
Nielsen 6, Hedwall 6, Källström 6, Söderman 4, Ladan 4, Ganibegovic 2, Filén, Frank

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

Maria historisk vinnare i Vimmerby

Motor Maria Karlsson, Skepptuna Motorklubb, har vunnit Semesterracet för femte gången: - Underbart, det här trodde jag inte innan, sa Maria till Vimmerby tidning.

socialutmarkelse
sap_valet2018

Tony fortsätter karriären i Almtuna

Ishockey Tony Mårtensson ger inte upp karriären utan fortsätter i Almtuna efter att ha spelat i Linköping den gångna säsongen: - Jag flyttade till Gävle och Brynäs när jag skulle fylla 20 år, efter 18 säsonger på vift så kändes det nu rätt att flytta hem till Sigtuna igen, säger Tony i ett pressmeddelande.

vuxenutbildning2
happy_homes_juli
division 3

Märsta IK tappade viktiga poäng

Fotboll Märsta IK åkte överraskande på en förlust mot Västerås IK: - Vi spelar bra i första men de straffar oss i andra, säger tränare Kaj Eskelinen.

sportfiskebanner2

Talanger till Utvecklingslägret i Halmstad

Fotboll Märsta IK skickar Benjamin Suskic och Linnea Wennerg till Halmstad för att representera Uppland i utvecklingslägret: - Kul för Märsta IK att två spelare som är fostrade i MIK sen fotbollsskolan nu kommit så långt i sin utveckling.

division 3

FC Arlanda byter tränare

Fotboll FC Arlanda byter tränare efter tio omgångar i serien när man parkerar på nedflyttningsplats:- Föreningen tackar Milos och Dragomir för deras tid, där de visat ett stort hjärta och hängivenhet mot föreningen, skriver FC Arlanda i ett uttalande.

EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

objekt4
objekt3
outsider_defacto
objekt2
outsider_moderat
nfc_vinter
Norra Redovisningshuset
connys
forskontor
vuxentutbildning
veterankraft_standard
sap_outsider
sigtunavatten_standard
val2018
yearlingsales