defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Vändning av Skånela gav seger

Skånela besegrade Torslanda och tog en viktig seger i jakten på kvalplats.

Det var Skånelas blott fjärde seger hemma mot Torslanda på söndagen. Det var islossning framåt med hela 30 mål, men man släppte även 26 bakåt. Det kunde dock ha slutat illa, Skånela var i flermålsunderläge ett par gånger i matchen, bland annat med 7 mål som mest i första och tre mål med 11 minuter kvar.

I en närmast osannolik forcering gick Skånela från 21-24 till 25-25 på fyra minuter. Därefter tryckte man ytterligare fem obesvarade mål innan Torslanda fastställde slutresultatet till 30-26 med sekunder kvar att spela.

Målen
Nielsen 6, Hedwall 6, Källström 6, Söderman 4, Ladan 4, Ganibegovic 2, Filén, Frank

defacto_host2018
hostfest_centrum
allsvenskan

Skånela föll med uddamålet

Handboll Skånela förlorade med 25-26 i Vikingahallen mot Eskilstuna GUIF efter att sekretariatet hamnat i fokus sista sekunderna då man missade att sätta igång klockan.

division 3

FC Arlanda ur trean

Fotboll Sejouren för FC Arlanda i Division 3 blev ettårig, nu är man klara för fyran 2019.

allsvenskan

Seger mot Eslöw

Handboll Skånela vann i Damallsvenskan med 26-23 efter att Moa Andersson svarat för åtta mål: - Vi har revanschlusta från förra helgen, sa tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg.

EXTRA

Styrkebesked av Skånela

Handboll Skånela imponerade stort under söndagen när man slog OV Helsingborg med 26-21: - Vi följer spelplanen, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

Svår uppgift för Skånela mot seriefavoriten

Handboll Skånela möter seriefavoriten OV Helsingborg hemma i Märsta på söndagen: - Jag tycker att vi går in med en skön känsla inför denna match då vi överlag gjorde en bra prestation mot Kungälv och att försvarsspel och målvaktsspel var något som såg väldigt bra ut och något som vi ska bygga vidare på, säger assisterande tränare Kalle Andersson till klubbens hemsida.

sigtunavatten_standard
connys
objekt4
sbrf_sep
komvuxq3_4
objekt3
sportfiske_banner
outsider
objekt2
nrh