defacto_pan
Foto: Donald Swahn/Rosersbergs IK

Vändning av RIK i Åkersberga

Rosersbergs IK lyckades vända både sin negativa trend och matchen mot Åkersbergs på söndagen.

sportlov_centrum

Rosersbergs IK kom till matchen mot Åkersberga med fem raka segrar i bagaget och det såg ut att bli en sjätte efter underläge 18-12 i paus. Men man svarade för en fenomenal andra halvlek då man gjorde 21-12 på hemmalaget. Avgörandet kom med tio minuter kvar då RIK gjorde 6-1 på Åkersberga i spel 5 mot 5 sedan båda lagen drabbats av varsin utvisning. Kajsa Westberg Eriksson svarade för nio mål och blev främste målskutt i RIK.

banner_trerosor
sigtunavatten_standard

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

happyhomes_2019
arlandagolf
connys

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

defacto_helsida
sportlov2019
sangensemble
ridskola_2019_helsida

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

Klart med tränarstab i Jets

Amerikansk Fotboll Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

ridskola2019_outsider
nrh
extravaganza_outsider