defacto_pan
Foto: Donald Swahn/Rosersbergs IK

Vändning av RIK i Åkersberga

Rosersbergs IK lyckades vända både sin negativa trend och matchen mot Åkersbergs på söndagen.

banner_juni_artikel

Rosersbergs IK kom till matchen mot Åkersberga med fem raka segrar i bagaget och det såg ut att bli en sjätte efter underläge 18-12 i paus. Men man svarade för en fenomenal andra halvlek då man gjorde 21-12 på hemmalaget. Avgörandet kom med tio minuter kvar då RIK gjorde 6-1 på Åkersberga i spel 5 mot 5 sedan båda lagen drabbats av varsin utvisning. Kajsa Westberg Eriksson svarade för nio mål och blev främste målskutt i RIK.

fme_helsida

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

banner_juni_helsida
sbrf_helsida

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

colorama_april2
defacto_helsida
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

ica_valsta_choklad
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

sommar
colorama_april
defacto_outsider
fme_outsider
nrh
connys
sportfiske_sommar
sbrf_outsider