defacto_pan2020
Foto: Google/Streetview

Valstavägen stängs av på tisdag nästa vecka

Nästa vecka på tisdag 20:e oktober kommer Valstavägen att stängas av.

centrum_artikel

Grönytan i refugen på Valstavägen ska rensas och göras i ordning vilket innebär att vägen stängs av helt mellan 10-12 på tisdag. Man får välja alternativa vägar förbi platsen som berörs mellan Midgårdsvägen-Hammargatan. Alltså den västra delen av Valstavägen. Alternativa väg är att köra runt Midgårdsvägen via Vikingavägen för att komma till sin destination.

Klicka här för mer info

speedy_vinter_helsida
dackskiftarna_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

vardcentral_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
EXTRA

SSHL upphör med högstadieverksamheten

Nyheter SSHL kommer att upphöra med åk 7-9 verksamheten för att istället satsa på att bli en renodlad gymnasieskola: - Samtliga elever som i dagsläget anmält sig till vår kö för grundskolan kommer att bli meddelade om skolans förändrade struktur via brev. Detsamma gäller även nuvarande elever samt alla elever som är antagna inför hösten 2021, skriver SSHL på sin hemsida.

ridskola2020_helsida
sigtunastad_helsida

Vill se kvällsöppen vårdcentral i Märsta

Politik I samband med att Riddarens Vårdcentral tvingades lägga ner så försvann även den enda kvällsöppna vårdcentralen i Märsta: - Det är nu viktigt att Region Stockholm kliver fram och tar sitt ansvar för att säkerställa en tillgänglig och god vård för sigtunaborna.

centrum_helsida2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

speedy_vinter2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
dackskiftarna_outsider
connys
vardcentral_outsider
sigtunastad_outsider