moderaterna_sep2020
Foto: Förpacknings- och tidningsinsamlingen

Valsta får återvinningsstation

Nu får Valsta sin efterfrågade återvinningsstation igen: - Efter ett gott samarbete med kommunen har vi nu lyckats hitta yta för ännu en återvinningsstation i Sigtuna. Vi är glada att kunna tillgodose det behov som finns, säger Annika Ahlberg, regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI.

Återvinningsstationen i Valsta har varit bortplockad under några år men nu står det klart att den kommer tillbaka. Återvinningsstationen ska ligga på Frejgatan 3 och redan på måndag ställs den ut.
– Med den här nya stationen på plats hoppas jag att vi kan underlätta för invånarna i Sigtuna att på ett enklare sätt återvinna sina förpackningar och tidningar, säger Annika Ahlberg, FTI.

Stationen kommer att kunna ta emot papper, plast, metall och glasförpackningar samt tidningar. Grovsopor hänvisas fortfarande till fastighetsägare eller återvinningscentralen i Brista. Men med den nya stationen blir det lättare för valstabor att återvinna.

helsida
corner_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
festspec_host2020_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
boisigtuna
happyhomes_sommar2020

Husläkarjourer föreslås avvecklas

Nyheter Systemet med husläkarjourer föreslås avvecklas: - Närakuterna ska ta hand patienter som behöver akut vård som inte kan få det hos sin husläkare men som inte behöver akutsjukhusets alla resurser, säger enhetschef Christoffer Bernsköld på Hälso- och sjukvårdsförvaltningen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

corner_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
festspec_host2020_outsider