budget_panorama
Foto: Förpacknings- och tidningsinsamlingen

Valsta får återvinningsstation

Nu får Valsta sin efterfrågade återvinningsstation igen: - Efter ett gott samarbete med kommunen har vi nu lyckats hitta yta för ännu en återvinningsstation i Sigtuna. Vi är glada att kunna tillgodose det behov som finns, säger Annika Ahlberg, regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI.

fraga_liberalerna

Återvinningsstationen i Valsta har varit bortplockad under några år men nu står det klart att den kommer tillbaka. Återvinningsstationen ska ligga på Frejgatan 3 och redan på måndag ställs den ut.
– Med den här nya stationen på plats hoppas jag att vi kan underlätta för invånarna i Sigtuna att på ett enklare sätt återvinna sina förpackningar och tidningar, säger Annika Ahlberg, FTI.

Stationen kommer att kunna ta emot papper, plast, metall och glasförpackningar samt tidningar. Grovsopor hänvisas fortfarande till fastighetsägare eller återvinningscentralen i Brista. Men med den nya stationen blir det lättare för valstabor att återvinna.

meko_helsida
connys_helsida
kkdk_helsida

Lurade COOP på 36 000 kronor

Notiser En man döms för omfattande bedrägeri som skett på flera platser i landet, bland annat lurades COOP i Märsta på varor för 36 000 kronor.

2020_helsida
speedy_vinter_helsida
happyhomes_sommar2020
helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
manskold_helsida
outsider
meko_outsider
budget_outsider
swedol_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
speedy_vinter2020_outsider
kkdk_outsider
sigtuna_vatten_outsider
manskold_outsider