defacto_pan
Sevdah och Märsta IK2 tog en bild tillsammans efter derbyt.Foto: Insändarbild

Välspelat derby i Rosershallen

Derbyt mellan Sevdah-Märsta IK2 på söndagskvällen slutade med seger för den nybildande föreningen Sevdah.

Det var en viktig match för Sevdah i Division 2 Futsal på söndag kväll när man mötte Märsta IK2 i Rosershallen. Slutresultatet skrevs till 6-4 och därmed har man två raka segrar.
– Det var en väldigt fin tävlingsmach, säger Amir Skenderovic på Sevdah.

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

icavalsta_julbanner

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

julbanner2
sportfiskebanner2
EXTRA

Nio medaljer på SM

kampsport Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

lager_bilnet

Sigtuna IF certifieras av Upplands FF

Fotboll Sigtuna IF har certifierats av Upplands Fotbollförbund: - Certifieringen är ett bevis på att föreningen bl.a bedriver en seriös barn- och ungdomsverksamhet, där utbildning är viktigare än resultatmål, säger sportchefen Martin Möller

fme_jul
sigtuna_funkis
happy_homes_juli
allsvenskan

Skånela besegrade Amo

Handboll Skånela vann lördagens möte mot Amo Handboll med 26-21: - Det var en riktig krigarinsats, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

Wingsförlust i Nacka

Ishockey Efter den pigga starten tidigare i veckan för Wings kom man på fredagen ner på jorden mot Nacka som vann med 3-2.

defacto_host2018

Klar seger för Rosersberg i derbyt

Handboll RIK var hänsynslösa i derbyt mot Åkersberga och vann med hela 41-23: - Hemmalaget gör en bra match där alla är med och bidrar och några av målen är riktigt läckra där flera spelare involverade, uppger RIK på sin hemsida.

connys
colorama_vinter
objekt2
skridskoskola
objekt4
outsider
sigtunavatten_standard
komvuxq3_4
funkis_2
nrh_lania
sbrf_sep
objekt3