mote_sommar

Valente förlänger med Wings

Märstabon Mattias Valente har förlängt sitt kontrakt med Wings.

centrum_artikel

Valente tog Wings upp i Hockeyettan och laget nosade länge på kval till play off. Nu när den sista veckan återstår för laget i Hockeyettan står det klart att det inte blir något mer spel i play off då Strömsbro redan säkrat avancemanget. Kontraktet mellan Wings och Valente gäller över nästa säsong:
– Mattias har tillsammans med övriga ledare gjort ett fantastiskt jobb under de två säsonger som Mattias fungerat som huvudtränare. Mattias har ett stort hjärta för Wings. Hans ledarskap präglas av ett enormt stort engagemang, utveckling av individen, vilja att vinna och ett modernt vägvinnande spel, skriver Wings på sin hemsida.

marina_helsida
sommar_sigtuna2020
landsbygd_sigtuna_helsida
connys_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

speedy_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

kaa_sigtuna_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

brobygget_midgard_helsida
brobygget_helsida_valsta

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

2020_helsida
happyhomes_sommar2020
swedol_outsider
brobygget_midgard_outsider
studeravidare_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_natur_sommar_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
kaa_outsider
brobygget_outsider_valsta
speedy_outsider
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh