defacto_pan2020

Valente förlänger med Wings

Märstabon Mattias Valente har förlängt sitt kontrakt med Wings.

Valente tog Wings upp i Hockeyettan och laget nosade länge på kval till play off. Nu när den sista veckan återstår för laget i Hockeyettan står det klart att det inte blir något mer spel i play off då Strömsbro redan säkrat avancemanget. Kontraktet mellan Wings och Valente gäller över nästa säsong:
– Mattias har tillsammans med övriga ledare gjort ett fantastiskt jobb under de två säsonger som Mattias fungerat som huvudtränare. Mattias har ett stort hjärta för Wings. Hans ledarskap präglas av ett enormt stort engagemang, utveckling av individen, vilja att vinna och ett modernt vägvinnande spel, skriver Wings på sin hemsida.

defacto_helsida

Veteranen förlänger

Handboll Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

salong_elisabeth_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

happy_homes_mars
EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

festspec_corona_helsida
2020_helsida
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

ridskola2020_helsida
marina_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

speedy_helsida
centrum_helsida2020
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

oppning_salongelisabeth_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
festspec_corona_outsider
swedol_outsider
nrh
marina_outsider
speedy_outsider