banner_moderaterna

Våldtäktsrättegång startar idag

Rättegången mot den man som misstänks för våldtäkten på Tingvalla startar idag tisdag: - Bevisningen ser väldigt god ut, säger åklagaren Jenny Karlsson till Metro.

banner_moderaterna_artikel

Det var vid lunchtid en dag i april som en kvinna kom för att hyra en lägenhet men istället blev våldtagen. Rättegången mot den 27-årige mannen startar på tisdag. Han förnekar brott rapporterar Metro.
– Han vill förmå henne att betala pengar för att han, som jag tolkar det, inte har kunnat hyra ut lägenheten till någon annan person under den här tiden. Han har hållit lägenheten till henne. Han ville att de skulle träffas så att hon kunde skriva på ett kontrakt om att hon var skyldig honom mer pengar, säger Jenny Karlsson, åklagare vid Norrorts åklagarkammare i Stockholm, till tidningen Metro.

Bevisningen består i form av DNA samt att man lyckats pejla mannens telefon via mastar som ska bevisa att han var i området vid tidpunkten för våldtäkten, detta eftersom han förnekar att han var hemma. Mannen ska också ha bett sin pappa kontakta en annan kvinna och som ska ge honom alibi, det vill säga uppge att han var med henne den aktuella tiden.

Det är oklart vad åklagaren kommer yrka men minimistraffet är två års fängelse för våldtäkt. Mannen kommer i samband med rättegången att få ge sin version av saken.

sap_valet2018
happy_homes_juli
steningeslottsommar
theweek_2018
banner_center_helsida_tva
marstakalaset
valet2018

(S)-veteranen: Skandalöst beteende av Lundqvist

Politik Lars-Erik Kalles, socialdemokratisk veteran från både Sigtuna och Stockholm är mycket kritisk till både David Lundqvists agerande på nätet och att ingen inom partiet stoppar honom: - Hans agerande är så långt ifrån hur en förtroendevald revisor ska uppträda som man kan komma, säger Lars-Erik Kalles till märsta.nu

Norra Redovisningshuset
outsider_defacto
sigtunavatten_standard
nfc_vinter
connys
forskontor
sd_val2018
sfs_outsider