defacto_pan2020
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Våldtäkt på hotell utreds

Polisen uppger att en våldtäkt inträffat i norra Stockholm och enligt Aftonbladet rör det sig om ett hotell i närheten av Arlanda.

centrum_artikel

En man greps vid 6-tiden i morse misstänkt för våldtäkt uppger Aftonbladet. Våldtäkten ska ha skett på ett hotell i närheten av Arlanda, det är andra gången inom knappt ett år som en våldtäkt utreds på ett Arlandahotell. Två personer friades från våldtäktsmisstankar förra våren.

Aftonbladet skriver att våldtäkten anmäldes natten till lördag, kl 2.41. Kvinnan uppgav att hon våldtagits och en man frihetsberövades. Kvinnan har förts till sjukhus för vård och kontroll. En teknisk undersökning kommer att genomföras av hotellrummet.

defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
mordet i rävsta

Tredje mordet på ett halvår

Nyheter Lokalpolisområdeschef Christoffer Bohman kommenterade på måndagskvällen det tredje mordet i kommunen inom loppet av ett halvår: - Jag har full förståelse för att händelserna i natt och under den senaste tiden skakar om samhället, sa han till SVT Stockholm.

branden på SSHL

Sista delarna av aulan rivs

Nyheter Under eftermiddagen pågick eftersläckning och rivning av aulan i SSHL: - Vi är många som sörjer den vackra byggnaden, som varit en symbol och viktig samlingslokal för skolan i alla år. Tack för allt stöd som har flödat in under dagen, skriver SSHL i ett uttalande.

centrum_helsida2020
ridskola2020_helsida
connys_helsida
2020_helsida
meko_helsida

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
nrh
swedol_outsider
meko_outsider
centrum_sommar_out
connys
ridskola_2020_outsider