abs_pask
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Våldtäkt på hotell utreds

Polisen uppger att en våldtäkt inträffat i norra Stockholm och enligt Aftonbladet rör det sig om ett hotell i närheten av Arlanda.

centrum_artikel

En man greps vid 6-tiden i morse misstänkt för våldtäkt uppger Aftonbladet. Våldtäkten ska ha skett på ett hotell i närheten av Arlanda, det är andra gången inom knappt ett år som en våldtäkt utreds på ett Arlandahotell. Två personer friades från våldtäktsmisstankar förra våren.

Aftonbladet skriver att våldtäkten anmäldes natten till lördag, kl 2.41. Kvinnan uppgav att hon våldtagits och en man frihetsberövades. Kvinnan har förts till sjukhus för vård och kontroll. En teknisk undersökning kommer att genomföras av hotellrummet.

2020_helsida
speedy_helsida
marina_helsida
coronakrisen

Biljettkontrollerna pausas

Nyheter SL pausar sina biljettkontrollanters arbete från och med denna vecka: - På grund av smittspridningen behöver vi alla hjälpas åt att hålla avstånd i kollektivtrafiken, säger Suss Forssman Thullberg, kommunikationschef på trafikförvaltningen.

defacto_helsida
coronakrisen

Valstadagen ställs in

Nyheter Valstadagen ställs in, det beskedet gav SigtunaHem under förmiddagen: - På grund av den rådande situationen med coronaviruset så måste vi dock tyvärr – å föreningen Valsta utvecklings vägnar – meddela att evenemangen ställs in, säger projektledare Lola Svensson.

festspec_corona_helsida
happy_homes_mars
centrum_helsida2020
ridskola2020_helsida
coronakrisen

Nytt initiativ i Sigtuna

Nyheter Ett nytt initiativ startas upp i Sigtuna stad där personer i riskgruppen kan få hjälp med mat till dörren.

festspec_corona_outsider
marina_outsider
nrh
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider