defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Våldtäkt i Sigtuna

En våldtäkt inträffade under natten i Sigtuna stad där en kvinna våldtogs av en man utomhus.

centrum_artikel

Strax före midnatt anmäldes en våldtäkt i Sigtuna. En kvinna i 25-årsåldern larmade polis efter att våldtagits av en man. Händelsen ska ha skett på Prästängsvägen, någon kilometer utanför centrala Sigtuna stad. Ett område har spärrats av för teknisk undersökning och kvinnan ha förts till sjukhus för en teknisk undersökning. Enligt polisen känner kvinnan och mannen varandra på något sätt. Den misstänkte är dock inte gripen i nuläget.

happyhomes_sommar2020
2020_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida
januari_helsida
ridskola2020_helsida
prima_helsida

Problem med sopinsamling på landsbygden

Nyheter Boende på landsbygden, främst Odensala, har klagat på sophanteringen den senaste veckan: - Det stämmer att vi ligger efter med sophämtningen hos en liten del av hushållen, säger Sigtuna Vattens VD Johan Stock.

meko_helsida
connys_helsida
dödsskjutningen i valsta

Polisen: Skotten var riktade mot mannen

Blåljus Ett flertal skott avlossades in i en restaurang på lördagen varpå en man avled. Polisen meddelar nu att skotten var avsedda för just den mannen i 40-årsåldern.

Lurigt med snö på isarna

Notiser Många mindre sjöar runt om i kommunen och länet har fått is, en del kommuninvånare har även varit ute på Mälaren i Garnsviken. Men säkerställ att det är tjockt nog för promenad eller aktivitet varnar Issäkerhetsrådet.

moderat_outsider_jan
connys
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
meko_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
speedy_vinter2020_outsider
prima_outsider