centrum_jul_panorama
Slottsparken intogs av bilentusiasterFoto: Magnus Granhagen
VintagemarknadFoto: Magnus Granhagen
60-tals modevisning avslutade söndagenFoto: Magnus Granhagen
Några av bilarna som medverkade i Klassikers bilträffFoto: Magnus Granhagen

Välbesökta aktiviteter på Wenngarns slott

Det var full fart på Wenngarn den gångna helgen med bilträff, modevisning, vintagemarknad och skördefest: -- Vårt mål med Wenngarn är att vi skall vara en arena för många olika evenemang, besökaren ska få uppleva hela Wenngarn och känna att det alltid finns något att uppleva, säger Anna Lakmaker, destinationsansvarig på Wenngarn i ett pressmeddelande.

centrum_jul_artikel

Wenngarn anordnade under den gångna helgen skördefest med Vintagemarknad och bilträff, vilket drog rekordpublik! Lördagen var det skördefest på Slottsbacken och Vintagemarknad I stallloftet. Söndagen bjöd sedan på tidningen Klassikers höstbilsträff för andra året i rad på samma plats med omkring 1200 utställare. På söndagsförmiddagen ringlade bilköerna kilometervis mot både  Sigtuna och Knivsta, besökare uppgav för märsta.nu om att det tog nästan en timme från Sigtuna in till parkeringen vid slottet. Avslutningsvis hölls en modevisning i 60-talsstil i stentrappan.

tp_helsida

Carolas julshow hyllas

Nöjesnyheter Carolas julshow som hade premiär i helgen hyllas av Aftonbladets krönikör Håkan Steen: - Det blir väldigt mycket jul, och väldigt mycket Carola, skriver han.

ica_oktober

Gardell till Kulturum

Nöjesnyheter Jonas Gardell kommer till Kulturum i mars: - Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell i ett pressmeddelande.

julbord_helsida
happyhomes_2019
centrum_jul_helsida
trainingpartner_jobb_helsida
sigtunavatten_standard
fme_oktober
greeknighthelsida
trainingpartner_jobb_outsider
nrh
greeknight_outsider
connys
julbord
colorama_april2
tp_outsider