centrum_panorama2020
Peter Bláha höll föredragFoto: Pressbild

Välbesökt Wellnesdag på WE

Peter Bláha, känd även som gladiatorn Pansar, höll föredrag i samband med WE Sigtunas Wellnessdag.

WE Sigtuna höll en välbesökt Wellnessdag på lördagen med föredrag från både Peter Bláha och Jonas Eriksson. Den förstnämnde kommer tillsammans med Eriksson och Niklas Wikegård att etablera WE Arlandastad. Bláha pratade om ”Nå resultat med smarta mål” och Jonas Eriksson höll sin föreläsning om ”Blixtsnabba beslut-om att våga ta nya steg”.
– Dagen var en succé med fulla klasser, glada deltagare, tävlingar, grymma föreläsningar med Peter och Jonas, berättar anläggningschefen Anna Andersson.

WE hade också ordnat bio för barnen på Gröna ladan och det fanns en massa erbjudanden och rabatter från samarbetspartners. Även PT och kiropraktor fanns på plats under dagen för att ge tips och träning och välmående. Peter Bláha höll även en workshop i styrketeknik.

ridskola2020_helsida
#hålligångsigtunakommun

Hämtar däck för skifte

Märstafolket Kommuninvånarna bröderna Kerim och Pierre Yaghleji samt George Karabet på Däckskiftarna åker i dessa coronatider till kunder för att plocka upp däck och bil för skifte.

festspec_corona_helsida

Hesselbom ger ut deckare

Kulturnyheter Sigtuna kommuns museichef Ted Hesselbom har skrivit en deckare tillsammans med Anna Lihammer: - Att skriva tillsammans är det bästa och mest utmanande vi har gjort. Det är inspirerande och processen blir ofantligt mycket roligare, säger Ted och Anna i ett uttalande.

2020_helsida
salong_elisabeth_helsida
#hålligångsigtunakommun

Kom igen! #hålligångsigtunakommun

Nöjesnyheter Coronan är över oss i allt vad det innebär, men det kommer en tid när allt är över och vi ska leva som vanligt igen. Under tiden är det upp till oss kommuninvånare att hjälpa till så att vi får ett fungerande samhälle. Bidra med bilder och tips på bra initiativ ute i kommunen.

happy_homes_mars
centrum_helsida2020
defacto_helsida
speedy_helsida

Sjutton vilken Mello

Nöjesnyheter Sjutton artister kom till start i Sigtunas egna melodifestival, Funkisglädje: - Det är sjunde året i rad som vi håller Mellon och utvecklingen går åt rätt håll.

sigtuna_vatten_outsider
festspec_corona_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
nrh
oppning_salongelisabeth_outsider