centrum_jul_panorama
Peter Bláha höll föredragFoto: Pressbild

Välbesökt Wellnesdag på WE

Peter Bláha, känd även som gladiatorn Pansar, höll föredrag i samband med WE Sigtunas Wellnessdag.

centrum_jul_artikel

WE Sigtuna höll en välbesökt Wellnessdag på lördagen med föredrag från både Peter Bláha och Jonas Eriksson. Den förstnämnde kommer tillsammans med Eriksson och Niklas Wikegård att etablera WE Arlandastad. Bláha pratade om ”Nå resultat med smarta mål” och Jonas Eriksson höll sin föreläsning om ”Blixtsnabba beslut-om att våga ta nya steg”.
– Dagen var en succé med fulla klasser, glada deltagare, tävlingar, grymma föreläsningar med Peter och Jonas, berättar anläggningschefen Anna Andersson.

WE hade också ordnat bio för barnen på Gröna ladan och det fanns en massa erbjudanden och rabatter från samarbetspartners. Även PT och kiropraktor fanns på plats under dagen för att ge tips och träning och välmående. Peter Bláha höll även en workshop i styrketeknik.

sigtunavatten_standard

Carolas julshow hyllas

Nöjesnyheter Carolas julshow som hade premiär i helgen hyllas av Aftonbladets krönikör Håkan Steen: - Det blir väldigt mycket jul, och väldigt mycket Carola, skriver han.

defacto_jul

Gardell till Kulturum

Nöjesnyheter Jonas Gardell kommer till Kulturum i mars: - Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell i ett pressmeddelande.

colorama_jul
happyhomes_2019
trainingpartner_jobb_helsida
tp_helsida
ica_oktober
fme_oktober
julbord_helsida
tp_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
nrh
greeknight_outsider
julbord
connys