moderat_jul_nyar
Peter Bláha höll föredragFoto: Pressbild

Välbesökt Wellnesdag på WE

Peter Bláha, känd även som gladiatorn Pansar, höll föredrag i samband med WE Sigtunas Wellnessdag.

WE Sigtuna höll en välbesökt Wellnessdag på lördagen med föredrag från både Peter Bláha och Jonas Eriksson. Den förstnämnde kommer tillsammans med Eriksson och Niklas Wikegård att etablera WE Arlandastad. Bláha pratade om ”Nå resultat med smarta mål” och Jonas Eriksson höll sin föreläsning om ”Blixtsnabba beslut-om att våga ta nya steg”.
– Dagen var en succé med fulla klasser, glada deltagare, tävlingar, grymma föreläsningar med Peter och Jonas, berättar anläggningschefen Anna Andersson.

WE hade också ordnat bio för barnen på Gröna ladan och det fanns en massa erbjudanden och rabatter från samarbetspartners. Även PT och kiropraktor fanns på plats under dagen för att ge tips och träning och välmående. Peter Bláha höll även en workshop i styrketeknik.

Författare bildar förening

Kulturnyheter Ett antal författare i Sigtuna har gått ihop och startat en förening: - Avsikten är att skapa en gemensam kontaktyta och kunna sprida information om medlemmarna, säger Crister Mattsson, en av gruppens medlemmar.

centrum_helsida2020
colorama_jul
teatergrillen_helsida
sigtunavatten_standard

Sam och Valentin cyklar jorden runt

Märstafolket Märstaborna Valentin och Sam kommer efter nyår att börja sin resa med att cykla runt jorden (!) - De senaste två åren har vi fyllt på reskassan, köpt utrustning så som cyklar, tält, sovsäckar, cykelväskor osv, berättar duon i mail till märsta.nu

happyhomes_2019
defacto_helsida

Carolas julshow hyllas

Nöjesnyheter Carolas julshow som hade premiär i helgen hyllas av Aftonbladets krönikör Håkan Steen: - Det blir väldigt mycket jul, och väldigt mycket Carola, skriver han.

Gardell till Kulturum

Nöjesnyheter Jonas Gardell kommer till Kulturum i mars: - Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell i ett pressmeddelande.

nrh
teatergrillen_outsider
connys