sommar
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Insändarbild/Linda Lindquist

Välbesökt Vintagemarknad

Wenngarn höll i Vintagemarknad för andra året i rad och denna helg hade 37 säljare bokat platser för att sälja sina saker.

marstakalaset_artikel

För andra året i rad arrangerades en vintage- och retromarknad på Wenngarns slott, i år var det 37 säljare som hade bokat plats på slottsmarknaden där ca 30 säljare hade sina montrar inne i slottets vackra lokaler och resten av säljarna hade plats ute på slottsgården.

Arrangörerna Teresie Nilsson och Linda Lundquist lyckades återigen med förra årets succé, och de fick beröm av både utställare och besökare för ett superfint evenemang. Totalt hade ca 5000 besökare räknats in under dagen.
– Vi är många som ser fram emot kommande marknader, sa en av utställarna till märsta.nu

kontor_thaifong
sigtunavatten_standard
colorama_april2
sommar_centrum
EXTRA

Ingen visfestival i år

Nöjesnyheter Märsta Visfestival ställs in i år då visgeneralen Anders Wallentin inte längre medverkar i projektet: - Vi som kört festivalen i 20 år kände att det var dags att "lämna över" och hade förhoppningen att hitta ett nytt glatt gäng inför i år - men tyvärr fick vi inte ihop det, säger Anders Wallentin till märsta.nu

sommar
defacto_helsida

Nytt koncept för McDonalds Sky City

Nöjesnyheter McDonalds i Sky City öppnar upp ett nytt system där maten tillagas på beställning och gästerna serveras sedan vid borden: - Det känns väldigt roligt att öppna upp McDonald’s Sky City igen. Med vårt nya beställnings- och tillagningssystem och bordsservering erbjuder vi våra gäster en ännu bättre restaurangupplevelse, säger franschisetagaren Roland Edin.

Märstabor cyklar från Kiruna till Malmö

Märstafolket Märstaborna Valentin Lazar och Sam Calara cyklar från Kiruna till Malmö under en månads tid i syfte att samla in pengar till Riksförbundet för Funktionshindrade Barn och Ungdomar: - Vi vill sprida ordet för att inspirera folk och stödja RBU, skriver dem i ett gemensamt mail till märsta.nu

ica_valsta_choklad
arlanda_golf_juli
happyhomes_2019

Pontus in the air nominerad till prestigefyllt pris

Nöjesnyheter Arlandakrogen Pontus in the air nominerades i den internationella branschtävlingen 2019 Airport Food & Beverage (FAB) Awards: - Vi är mycket stolta och glada över juryns lovord. Det är en vinst i sig och ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi är en av de främsta flygplatsrestaurangerna med vårt utbud av mat, dryck och service, säger krögaren Pontus Frithiof.

Cecilia arrangerar stand up-kvällar

Nöjesnyheter Cecilia Saberi från Märsta startar upp komediklubb på Mingel i sommar: - Jag bor i märsta och är uppvuxen här och tänker att det är synd att inte vi Märstabor får skratta och må bra av att ta del av komedi, säger Cecilia till märsta.nu

colorama_april
nrh
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
connys
defacto_outsider