bostadsformedling
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Insändarbild/Linda Lindquist

Välbesökt Vintagemarknad

Wenngarn höll i Vintagemarknad för andra året i rad och denna helg hade 37 säljare bokat platser för att sälja sina saker.

centrum_artikel

För andra året i rad arrangerades en vintage- och retromarknad på Wenngarns slott, i år var det 37 säljare som hade bokat plats på slottsmarknaden där ca 30 säljare hade sina montrar inne i slottets vackra lokaler och resten av säljarna hade plats ute på slottsgården.

Arrangörerna Teresie Nilsson och Linda Lundquist lyckades återigen med förra årets succé, och de fick beröm av både utställare och besökare för ett superfint evenemang. Totalt hade ca 5000 besökare räknats in under dagen.
– Vi är många som ser fram emot kommande marknader, sa en av utställarna till märsta.nu

helsida_sommarlov
studeravidare_helsida
brobygget_midgard_helsida
centrum_helsida2020

Märsta på Minecraft

Nöjesnyheter Delar av Märsta finns nu tillgängligt på Minecraft: - Anledningen till att vi har valt att lägga tid på det här är att visa vad vi på geodataenheten kan göra med tillgängligt kartmaterial och att väcka en nyfikenhet för vad geodata är och vad det kan användas till, säger Sigtuna kommuns Geodatachef Sonja Tegeback-Hjort.

happyhomes_sommar2020

Späckat program för Valsta Café

Kulturnyheter Skyddsvärnet har startat upp sin kaféverksamhet i Valsta Centrum: - Det vore fantastiskt om Valsta café kan bli ytterligare en mötesplats för boende i Valsta. En plats att umgås på, ta del av upplevelser och lära känna nya människor som man annars inte skulle umgås med, säger Sandra Tillbom, projektledare.

2020_helsida
brobygget_helsida_valsta
defacto_helsida
connys_helsida
sigtunahem_sokbostad
#hålligångsigtunakommun

Ira startar digital guidning i Sigtuna

Nöjesnyheter Rosersbergaren Ira Stomberg som tillvardags arbetar som guide börjar med digitala guider istället: -Jag arbetar som turistguide och har förstås blivit påverkad av den senaste tidens händelser. Alla kunder har avbokat, helt enkelt, berättar Ira för märsta.nu

sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider
brobygget_midgard_outsider
studeravidare_outsider
outsider_sommarlov
centrum_sommar_out
brobygget_outsider_valsta