defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Ordningsvakter attackerades av gäng

I samband med att kommunens ordningsvakter ingrep mot en pågående misshandel i Valsta så attackerades dem med slag och utsattes för stenkastning.

Kommunens ordningsvakter avbröt en pågående misshandel i Valsta under torsdagseftermiddagen skriver Sigtuna kommun på sin Facebooksida. En pojke i 16-årsåldern ska ha blivit påhoppad av 10-15 andra ungdomar mellan ca 17–23 år. I samband med att vakterna ingrep så vände sig gänget mot dem och vakterna fick motta slag samt utsattes för stenkastning. Vakterna kontaktade polis och i samband med det så lämnade både gärningsmän och den som utsattes för misshandeln.

Båda vakterna fick skador och kommunen höjer tillsammans med polisen beredskapen kring Valsta centrum. Kommunpolis Jonas Junered uppger att polisen kommer patrullera mer frekvent i området.

boisigtuna
connys_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
defacto_helsida

Husläkarjourer föreslås avvecklas

Nyheter Systemet med husläkarjourer föreslås avvecklas: - Närakuterna ska ta hand patienter som behöver akut vård som inte kan få det hos sin husläkare men som inte behöver akutsjukhusets alla resurser, säger enhetschef Christoffer Bernsköld på Hälso- och sjukvårdsförvaltningen.

kcbygg_aug_helsida

Vattenskador oroar sigtunabor

Nyheter Drygt 1000 stockholmare har medverkat i en undersökning om vattenskador som Länsförsäkringar beställt, bland dessa några sigtunabor.

festspec_host2020_helsida
happyhomes_sommar2020
swedol_outsider
kcbygg_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
festspec_host2020_outsider
nrh