arlandagk_panorama
Foto: Daniel Iskander

Våfflan vill öppna upp igen

Våfflan vill öppna upp inom kort, det meddelar ägarna Ronny och Kenneth på krogens facebooksida.

centrum_pask

Natten mot tisdag drabbades Våfflan av ett misstänkt attentat som utreds som mordbrand. Någon hade enligt uppgift hällt bensin och tänt på alternativt kastat in en brandbomb. Våfflan fick omfattande skador men ägarna Rpnny och Kenneth meddelar på sociala medier att de planerar att öppna upp inom kort.

Fotnot: märsta.nu söker ägarna för kommentarer…

centrum_pask_helsida

Glad påsk

Notiser Vi på märsta.nu önskar alla våra läsare en glad påsk!

happyhomes_2019
bonava_helsida

Kommunens pressansvarige drabbades av blodpropp som 23-åring

Nyheter Sigtuna kommuns pressansvarige Anna Jernberg Carlsson fick blodpropp som 23-åring, nu vill hon uppmärksamma andra unga på att propp kan slå till när som helst: - Uteslut inte proppar för att du är i 20-årsåldern. Ju tidigare man upptäcker det, desto bättre hjälp kan man få, säger hon till Malou efter tio enligt Expressen.

logistik_utbildning
defacto_helsida

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

colorama_april2
fme_helsida

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

sigtunavatten_standard

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

Högt betyg för livsmedelskontrollanterna

Nyheter Kommunens livsmedelskontrollanter tillhör några av landets bästa enligt Sveriges kommuner och landsting: - Målet är ju att det ska vara tydligt för företagarna vilka lagkrav som gäller, men de ska också känna att vi gärna hjälper till med stöd och rådgivning, säger Magdalena Alehagen, samordnare för livsmedelskontrollen i kommunen.

ica_pask
bonava_outsider
colorama_april
fme_outsider
sh_oppet
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
valsta_utveckling_2
sigtunavatten_outsider