defacto_pan2020

Vädjar till stockholmare att stanna hemma

Liberalerna i Region Stockholm uppmanar stockholmare att stanna hemma över sportlovet: - Vi längtar alla efter en normal vardag – och ett normalt sportlov. Men pandemin är ett överhängande hot, en tredje våg riskerar att drabba oss om vi inte håller ut och håller avstånd ett tag till. Därför är det viktigt att följa både tidigare och nya rekommendationer, säger Anna Starbrink (L), sjukvårdsregionrådet.

centrum_artikel

Under tisdagen kom nya rekommendationer som påverkar alla som bor i länets 26 kommuner, bland annat handlar det om distansundervisning för högstadieskolor direkt efter sportlovet. Uppmaning till distansundervisning välkomnas av sjukvårdsregionrådet Anna Starbrink. Starbrink uppmanar stockholmare att stanna hemma över sportlovet:
– Det kommer fler sportlov och chanser att åka till fjällen. Håll ut och håll avstånd, och stanna hemma i Stockholm på lovet! vädjar Anna Starbrink (L).

Starbrink är medveten om att det inte finns något förbud mot fjällresor men poängterar det gällande nationella rådet om att undvika onödiga resor.

sigtunastad_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

speedy_vinter_helsida
defacto_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

happyhomes_sommar2020
ridskola2020_helsida
dackskiftarna_helsida
connys_helsida
2020_helsida
vardcentral_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

centrum_helsida2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

speedy_vinter2020_outsider
dackskiftarna_outsider
sigtunastad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
vardcentral_outsider
nrh