moderater_pan_sommar
Foto: Pressbild/Cambio Vaccin

Vaccineringen sker även i sommar

Region Stockholm uppmanar nu länsborna att vara redo för vaccindos 1 eller 2 under sommaren.

I sommar är det många som ska ta dos 2 av vaccin mot covid-19, men många ska även få sin första dos. Nu uppmanar Region Stockholm länsborna att planera sin semester utifrån när man ska ta sin dos.
– Nu närmar sig sommaren och då planerar många för semester, kanske i en annan del av Sverige eller till och med i ett annat land. Men den här sommaren är extra viktig om vi ska lyckas att trycka tillbaka pandemin. Lägg därför gärna in vaccination mot covid-19 i semesterplanerna, säger Magnus Thyberg, vaccinsamordnare i Region Stockholm, och fortsätter:

Vaccinera för stockholmarna finns i den region man bor i, vaccinet har fördelats efter var befolkningen bor. Det gäller både första och andra dosen, poängterar Thyberg. Man ska kunna vaccinera sig under hela sommaren men det är inte farligt att dröja någon vecka efter utsatt tid med att ta sin andra dos. Via 1177.se kan man se när det är dags för din åldersgrupp att vaccinera sig.

helsida_sfs
kso_helsida
connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
mp_helsida_april
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida

Risk för skyfall i augusti

Nyheter Under fredagen var det ett kraftigt skyfall i kommunen med stor mängd nederbörd på kort tid. Risken för översvämningar är överhängande när det faller mycket regn på kort tid.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
sfs_out
kso-duell_out
connys
mp_outsider2022
nrh
pantamera_out
swedol_outsider