center_pan21
Nu kan man vaccinera sig på skördedagenFoto: Magnus Granhagen

Vaccinering till Skördemarknaden

Valsta Skördemarknad som pågår på lördag kommer att få besök av vaccinbussen.

Region Stockholm satsar på att öka vaccineringsgraden bland invånare i utsatta stadsdelar där än så länge för få anses ha vaccinerat sig. Därför kommer en vaccineringsbuss bland annat till Valsta. Man har valt ut Skördedagen mellan 12-15 som besöksmål.
– Vaccinationstäckningen varierar mellan områden. Det är extra angeläget för oss att vaccinera fler personer i områden där det tar längre tid att nå en god täckning. Där måste vi fortsätta att arbeta med åtgärder för att få fler att vaccinera sig med båda doserna vaccin, säger Magnus Thyberg, vaccinsamordnare i Region Stockholm.

bostad_helsida
helsida_var2021
centrum_helsida2020

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

connys_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
eldsjal-helsida

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

mp_host_helsida
andersojag
happyhomes_sommar2020

Blottare från Märsta döms

Notiser En märstabo i 20-årsåldern döms för sexuellt ofredande för att han blottat sig för två kvinnor i Märsta samt onanerat utanför Väsby station.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
mp-outsider
eldsjal-outsider
bostad_outsider
andersojag_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
centrum_sommar_out
swedol_outsider