bergstrand_jan_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Vaccinering av äldre inleds på måndag

I söndags startade vaccinering av äldre i regionen men i Sigtuna dröjer tills på måndag innan de första äldre kan få sina doser.

centrum_artikel

Vaccineringen mot covid-19 startade i söndags runt om i regionen och i Sverige. Några utvalda särskilda boenden kunde inleda vaccinationen i Region Stockholm, bland annat i Upplands-Bro och Järfälla. I Sigtuna kommer vaccineringen att inledas först på måndag 4/1. Den kommer sen att pågå under den kommande veckan. Målet är enligt Sigtuna kommun att vaccinera alla som bor på särskilda boenden i kommunen under kommande vecka.

happyhomes_sommar2020
mod_helsida
connys_helsida
coronapandemin

Snart har åtta av tio tagit vaccin

Nyheter Andelen vaccinerade går sakta uppåt och snart har 80 procent tagit en första dos. Samtidigt meddelar FHM att tre av fyra covid-19-fall vecka 2 var personer som redan var vaccinerade.

centrum_helsida2020
defacto_helsida
2020_helsida
handbollsskola

Morgonkollen

Notiser Polis: Just nu inga speciella händelser att rapportera om. Väder: Några minusgrader i under dagen, ett snöfall drog in över…

valet2022

Klart: Holst leder Moderaterna i valrörelsen

Politik Moderaterna gjorde på onsdagskvällen klart med valsedel och inte oväntat toppas den av Olov Holst: - Det är både roligt och tillfredsställande att nomineringsstämman nu slagit fast valsedeln för årets viktiga val, säger Holst i ett uttalande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
bergstrand_out_jan
ridskola_2020_outsider
connys
moderat_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out