defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Vaccinering av äldre inleds på måndag

I söndags startade vaccinering av äldre i regionen men i Sigtuna dröjer tills på måndag innan de första äldre kan få sina doser.

centrum_artikel

Vaccineringen mot covid-19 startade i söndags runt om i regionen och i Sverige. Några utvalda särskilda boenden kunde inleda vaccinationen i Region Stockholm, bland annat i Upplands-Bro och Järfälla. I Sigtuna kommer vaccineringen att inledas först på måndag 4/1. Den kommer sen att pågå under den kommande veckan. Målet är enligt Sigtuna kommun att vaccinera alla som bor på särskilda boenden i kommunen under kommande vecka.

prima_helsida
defacto_helsida
meko_helsida
ridskola2020_helsida
centrum_helsida2020
januari_helsida
connys_helsida

Problem med sopinsamling på landsbygden

Nyheter Boende på landsbygden, främst Odensala, har klagat på sophanteringen den senaste veckan: - Det stämmer att vi ligger efter med sophämtningen hos en liten del av hushållen, säger Sigtuna Vattens VD Johan Stock.

2020_helsida
speedy_vinter_helsida
happyhomes_sommar2020
dödsskjutningen i valsta

Polisen: Skotten var riktade mot mannen

Blåljus Ett flertal skott avlossades in i en restaurang på lördagen varpå en man avled. Polisen meddelar nu att skotten var avsedda för just den mannen i 40-årsåldern.

Lurigt med snö på isarna

Notiser Många mindre sjöar runt om i kommunen och länet har fått is, en del kommuninvånare har även varit ute på Mälaren i Garnsviken. Men säkerställ att det är tjockt nog för promenad eller aktivitet varnar Issäkerhetsrådet.

centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
moderat_outsider_jan
speedy_vinter2020_outsider
nrh
meko_outsider
ridskola_2020_outsider
prima_outsider
connys