moderaterna_riksdag
Foto: Jamshid Jamshidi

Utredning om bajsattack läggs ner

Förundersökningen gällande bajs som smetats i Gränspolisens lokaler på Arlanda läggs ner.

centrum_artikel

Förra året drabbades Arlandapolisen av skadegörelse i form av att någon smetade bajs i deras personalutrymmen. En förundersökning inleddes men nu drygt tre månader senare meddelas att den läggs ner. I ett skäl till beslutet skriver förundersökningsledaren att ”På det utredningsmaterial som nu föreligger går det inte att bevisa de objektiva förutsättningarna för att brott föreligger”. Det rörde sig om två händelser, 5:e och 6:e december 2019.

Morgonkollen

Notiser Polis: Just nu inga speciella händelser att rapportera om. Väder: Några minusgrader i under dagen, ett snöfall drog in över…

connys_helsida
valet2022

Klart: Holst leder Moderaterna i valrörelsen

Politik Moderaterna gjorde på onsdagskvällen klart med valsedel och inte oväntat toppas den av Olov Holst: - Det är både roligt och tillfredsställande att nomineringsstämman nu slagit fast valsedeln för årets viktiga val, säger Holst i ett uttalande.

defacto_helsida
mod_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
handbollsskola
happyhomes_sommar2020

Askerson: Går inte med på förtur till nyanlända

Politik Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens ordförande Mattias Askerson (M) får nu ny kritik för den så kallade "sociala dumpningen" där nyanlända slussats ut från kommunen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
swedol_outsider
connys
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh