beijer_panorama
Foto: Privat/Facebook

Utmärkelse till sigtunagolfare i USA

Ellinor Haag som studerar på Western Kentucky University är en av 14 universitetsstudenter i hela USA som fått utmärkelsen C-USA Spring Spirit of Service Award.

centrum_artikel

märsta.nu har tidigare berättat om sigtunabon Ellinor Haags framgångar i USA. Nu kan hon lägga ytterligare en till meritlistan. Hon är nämligen en av 14 mottagare av det prestigefyllda priset C-USA Spring Spirit of Service Award, skriver Western Kentucky University på sin hemsida. Under säsongen har Ellinor lett skolans golflag till en 4:e plats i damernas Golf Mästerskap, WKU:s bästa placering i turneringen sedan 1997. Haag kom nia i den individuella rankingen och kom med i det första All Star-teamet.

2020_helsida

Markus tillbaka från Rikslägret

Fotboll Markus Cornejo är tillbaka från Rkslägret på Bosön: - Det kändes fantastiskt att få chansen att vara med och träna med flera duktiga spelare. Men även att kunna representera mig själv, FC Arlanda och mitt distrikt i lägret. Man ville bara visa upp sina färdigheter och allt man lärt sig under åren, uppger Markus i ett uttalande.

division 2

Storförlust för FC Arlanda

Fotboll Trots comeback från Jean Marc Antersijn så blev det nederlag med hela 7-0 mot Karlberg för Arlanda som nu är cementerade i botten.

brobygget_day

Nya spelare i FC Arlanda

Fotboll Inför omstarten av Division 2 har jumbon FC Arlanda värvat in två nya spelare som man hoppas ska hjälpa dem lyfta över strecket.

helsida_var2021

Fina placeringar för Lisa Engström

Ridning Lisa Engström från Sigtuna går Beridarprogrammet som vänder sig till som vill arbeta professionellt med att utbilda, träna, tävla och matcha hästar i olika åldrar.

connys_helsida

SIF-spelare till gotländska Endre IF

Innebandy Förre Sigtuna IF-spelaren Felicia Wallin är klar för gotländska Endre i SSL: - Jag är väldigt stolt över att ha Sigtuna IF som min moderklubb, säger Felicia till märsta.nu

happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
brobygget_night
praktiska_helsida
andersojag
defacto_helsida
derbyextra

Rosersberg vann hett derby

Fotboll Rosersbergs IK vann första derbyt i Division 4 mot Märsta IK i en match som bjöd på nästan allt och lite till.

EXTRA

Slutspelat för William trots stormatchen

Ishockey Wingsfostrade William Karlssons insats i slutspelet och i match sex mot Montreal räckte inte, hans Vegas åkte ut tidigt i morse: - Vi spelar för att vinna, sa en fåordig William efter matchen till NHL.com

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
praktiska_outsider
andersojag_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
beijer_outsider
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_night_out
connys
centrum_sommar_out
brobygget_day_out