defacto_pan
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Utegym i Prästängarna invigdes

På onsdagskvällen invigdes Utegymmet på Prästängara: - WE var glada att vara med och inviga utegymmet. Härlig energi, svett och skratt, säger gymägaren Jonas Eriksson till märsta.nu.

marstakalaset_artikel

Sigtuna kommuns senaste utegym ligger i anslutning till Prästängshallen och Prästängarnas fotbollsplaner. På onsdagen invigdes anläggningen med ett cirkelträningspass där instruktörer från de lokala gymmet WE och SATS hade dykt upp för att instruera och peppa. Jonas Eriksson, gymägare på WE, berättar att det var ca 50 personer som tränade och närmare 100 som stod utanför och hejade på. Det var folk i alla åldrar.
– WE var glada att vara med och inviga utegymmet. Härlig energi, svett och skratt, säger Jonas Eriksson.

marstakalas_helsida

Anställda vittnar om uteblivna löner

Nyheter märsta.nu har den senaste tiden fått många samtal från personal inom äldreomsorgen som vittnar om att deras timmar inte registreras som de ska och att löner uteblir: - Vi tar på oss extra arbetspass men får inte betalt för det, säger en av personerna.

Många gick på lovskola

Nyheter Sigtuna kommuns sommarskola för nior utan behörighet till gymnasiet har varit lyckad och de flesta har nu nått gymnasiebehörighet.

sigtunavatten_standard
kontor_thaifong

Polisen satsar på sänkt hastighet denna vecka

Nyheter Denna vecka kommer det att vara nationell trafiksäkerhetsvecka och polisen kommer främst vara utanför skolor: - Vi arbetar för att fler ska följa hastighetsgränserna genom att till exempel genomföra hastighetskontroller, säger Ursula Edström, trafikstrateg på Polisen.

sommar
arlanda_golf_juli
defacto_helsida
happyhomes_2019
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter min son

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade 15-åringen som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan i ett reportage i Dagens Nyheter.

ica_valsta_choklad
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

sommar_centrum
nrh
connys
defacto_outsider
colorama_april
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider