defacto_pan2020
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Utegym i Prästängarna invigdes

På onsdagskvällen invigdes Utegymmet på Prästängara: - WE var glada att vara med och inviga utegymmet. Härlig energi, svett och skratt, säger gymägaren Jonas Eriksson till märsta.nu.

centrum_artikel

Sigtuna kommuns senaste utegym ligger i anslutning till Prästängshallen och Prästängarnas fotbollsplaner. På onsdagen invigdes anläggningen med ett cirkelträningspass där instruktörer från de lokala gymmet WE och SATS hade dykt upp för att instruera och peppa. Jonas Eriksson, gymägare på WE, berättar att det var ca 50 personer som tränade och närmare 100 som stod utanför och hejade på. Det var folk i alla åldrar.
– WE var glada att vara med och inviga utegymmet. Härlig energi, svett och skratt, säger Jonas Eriksson.

centrum_helsida2020
mordet i rävsta

Tredje mordet på ett halvår

Nyheter Lokalpolisområdeschef Christoffer Bohman kommenterade på måndagskvällen det tredje mordet i kommunen inom loppet av ett halvår: - Jag har full förståelse för att händelserna i natt och under den senaste tiden skakar om samhället, sa han till SVT Stockholm.

happyhomes_sommar2020
branden på SSHL

Sista delarna av aulan rivs

Nyheter Under eftermiddagen pågick eftersläckning och rivning av aulan i SSHL: - Vi är många som sörjer den vackra byggnaden, som varit en symbol och viktig samlingslokal för skolan i alla år. Tack för allt stöd som har flödat in under dagen, skriver SSHL i ett uttalande.

connys_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
meko_helsida
ridskola2020_helsida

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
connys
meko_outsider
nrh
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider