centrum_panorama2020
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Utegym i Prästängarna invigdes

På onsdagskvällen invigdes Utegymmet på Prästängara: - WE var glada att vara med och inviga utegymmet. Härlig energi, svett och skratt, säger gymägaren Jonas Eriksson till märsta.nu.

Sigtuna kommuns senaste utegym ligger i anslutning till Prästängshallen och Prästängarnas fotbollsplaner. På onsdagen invigdes anläggningen med ett cirkelträningspass där instruktörer från de lokala gymmet WE och SATS hade dykt upp för att instruera och peppa. Jonas Eriksson, gymägare på WE, berättar att det var ca 50 personer som tränade och närmare 100 som stod utanför och hejade på. Det var folk i alla åldrar.
– WE var glada att vara med och inviga utegymmet. Härlig energi, svett och skratt, säger Jonas Eriksson.

marina_helsida

Elever skickade brev till äldre

Ung & Student Elever på Steningehöjdens skola ville muntra upp äldre på Arhem genom skriva vykort med personliga hälsningar till dem: -Eleverna tyckte att det kändes jättekul att få kommunicera med de äldre och samtidigt få känna mening och betydelse trots att de ska befinna sig i skolan varje dag, berättar svenskläraren Ziri Sallahz på Steningehöjdens skola.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
ridskola2020_helsida
speedy_helsida
operation gimle

Nya tillslag av Polisen

Nyheter Polisen genomförde en ny insats på onsdagen som en del av Operation Gimle: - Polisen jobbar vidare med de här beslagen för att knyta narkotikan till personer samtidigt som vi kartlägger kriminaliteten, säger polisinsatschef Martin Wallin i lokalpolisområde Sollentuna.

happy_homes_mars
salong_elisabeth_helsida
festspec_corona_helsida
coronakrisen

Vården utökas

Nyheter Region Stockholm meddelar att man arbetar på att utöka kapaciteten på akutsjukhusen i länet.

nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
festspec_corona_outsider
speedy_outsider
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider