arlandagolf_pan_aug
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Utbytestävling hos SBRF och Tova trea på nationell hopptävling

Sigtunabygdens Ryttarförenings Tuva Ottosson kom tredje placerad på nationell hopplass i Årsta.

marstakalaset_artikel

Tuva Ottosson tävlade på nationell hoppklass, Ungdoms Grand prix, under lördagen i Årsta Runsten. Hon kom tredje placerad.

Hemma i Sigtuna jade SBRF besök av elever från ridskolan i Stockby från Lidingö RF. Det var den sista och avgörande matchen i utbytestävlingen LG Young rider trophy, en hopptävling med stilbedömning på varandras hästar.
– Lördagens match vanns av Stockby som dessutom hade alla ekipage felfria . Totalt i cupen vann Sigtuna som hade 3 stilpoäng mer än Stockby , så det har varit en jämn cup, skriver SBRF i ett mail till redaktionen.

Kommunen förberedd för Lex-Bovallen: Få störs av idrottande barn

Sport Sigtuna kommun är välförberedda om ett "Lex-Bovallen" skulle bli verklighet där boende klagar på ljud från exempelvis fotbollsplaner: - Jag ser inte att vi står inför samma problem som beskrivs i Nacka, Sundbyberg och andra ställen, skriver Pekka Widergren, fritidschef på Kultur- och fritidsförvaltningen, i ett mail till märsta.nu

sommar
sommar_centrum
defacto_helsida
miljopris_helsida
ica_valsta_choklad

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

happyhomes_2019
kontor_thaifong
colorama_april2
arlanda_golf_juli

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
miljopris_outsider
sportfiske_sommar
defacto_outsider
nrh
connys