panorama_centrum
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Utbytestävling hos SBRF och Tova trea på nationell hopptävling

Sigtunabygdens Ryttarförenings Tuva Ottosson kom tredje placerad på nationell hopplass i Årsta.

Tuva Ottosson tävlade på nationell hoppklass, Ungdoms Grand prix, under lördagen i Årsta Runsten. Hon kom tredje placerad.

Hemma i Sigtuna jade SBRF besök av elever från ridskolan i Stockby från Lidingö RF. Det var den sista och avgörande matchen i utbytestävlingen LG Young rider trophy, en hopptävling med stilbedömning på varandras hästar.
– Lördagens match vanns av Stockby som dessutom hade alla ekipage felfria . Totalt i cupen vann Sigtuna som hade 3 stilpoäng mer än Stockby , så det har varit en jämn cup, skriver SBRF i ett mail till redaktionen.

centrum_sommar2022_helsida
liber_helsida
2020_helsida
mp_helsida_april
ewas_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

defacto_helsida
marinan_helsida
connys_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
mp_outsider2022
connys
ewas_outsider
marina_outsider
nrh
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider