defacto_pan2020
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Utbytestävling hos SBRF och Tova trea på nationell hopptävling

Sigtunabygdens Ryttarförenings Tuva Ottosson kom tredje placerad på nationell hopplass i Årsta.

centrum_artikel

Tuva Ottosson tävlade på nationell hoppklass, Ungdoms Grand prix, under lördagen i Årsta Runsten. Hon kom tredje placerad.

Hemma i Sigtuna jade SBRF besök av elever från ridskolan i Stockby från Lidingö RF. Det var den sista och avgörande matchen i utbytestävlingen LG Young rider trophy, en hopptävling med stilbedömning på varandras hästar.
– Lördagens match vanns av Stockby som dessutom hade alla ekipage felfria . Totalt i cupen vann Sigtuna som hade 3 stilpoäng mer än Stockby , så det har varit en jämn cup, skriver SBRF i ett mail till redaktionen.

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

sommarlov_helsida
defacto_helsida
studeravidare_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

connys_helsida
studenten2020_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

kcbygg_helsida
speedy_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

speedy_outsider
studenten2020_outsider
studeravidare_outsider
nrh
swedol_outsider
sommarlov_outsider
kcbygg_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider