defacto_pan
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Utbytestävling hos SBRF och Tova trea på nationell hopptävling

Sigtunabygdens Ryttarförenings Tuva Ottosson kom tredje placerad på nationell hopplass i Årsta.

banner_juni_artikel

Tuva Ottosson tävlade på nationell hoppklass, Ungdoms Grand prix, under lördagen i Årsta Runsten. Hon kom tredje placerad.

Hemma i Sigtuna jade SBRF besök av elever från ridskolan i Stockby från Lidingö RF. Det var den sista och avgörande matchen i utbytestävlingen LG Young rider trophy, en hopptävling med stilbedömning på varandras hästar.
– Lördagens match vanns av Stockby som dessutom hade alla ekipage felfria . Totalt i cupen vann Sigtuna som hade 3 stilpoäng mer än Stockby , så det har varit en jämn cup, skriver SBRF i ett mail till redaktionen.

sommar

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

ica_valsta_choklad
fme_helsida

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

sigtunavatten_standard
sbrf_helsida
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

happyhomes_2019
banner_juni_helsida
colorama_april2

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

defacto_helsida
sbrf_outsider
defacto_outsider
connys
sportfiske_sommar
colorama_april
nrh
fme_outsider