defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Utbrott stoppar allsvenska matchen

Ikväll skulle Skånela ha spelat mot Kungälv men matchen skjuts upp på grund av utbrott av covid-19.

centrum_artikel

Spelare i antingen Skånela eller Kungälv har drabbats av covid-19, därav kommer matchen mellan lagen som skulle ha spelats ikväll att skjutas upp. Skånela meddelar i ett utskicka till sina sponsorer att matchen skjuts upp av Svenska Handbollförbundet på grund av konstaterad covid-19 i en spelartrupp. Skånela kommer istället att spela nästa match mot OV Helsingborg på lördag klockan 15.00.

Inför matchen vidtar man åtgärder för att minska smittspridning av covid-19. Bland annat får bara 50 personer komma in, dessa får sitta utspritt i hallen och inte i närheten av spelarbänkarna.

defacto_helsida

Clara till topplag i SHE

Handboll Skånelas Clara Pettersson Bergsten är klar för SHE-tvåan Skuru: - Vi är både stolta och glada för Claras skull och önskar henne stort lycka till och tackar för dina insatser i den röda tröjan, skriver Skånela på sin hemsida.

happyhomes_sommar2020
hockeyettan

Wings på säkrare mark

Ishockey Wings vann på fredagskvällen mot Segeltorp med 5-3: - Vi krigade i sista perioden, säger lagledare Peter Mattsson till märsta.nu

2020_helsida
ridskola2020_helsida
centrum_helsida2020

Klart: Karlsson stannar

Handboll Jimmy Karlsson kvarstår i Skånela IF: - Jag trivs jättebra i klubben och med killarna i laget så jag ser fram emot två säsonger till, säger Karlsson i ett uttalande.

meko_helsida
connys_helsida
coronapandemin

Äldre ungdomar får idrotta igen

Sport Ungdomar födda 2002 eller tidigare får nu träna igen efter nya rekommendationer från FHM.

Malin till landslaget

Fotboll Förre märstabon Malin Broberg har tagits ut till landslaget i Futsal: - Det är en ära att bli kallad till landslaget, säger Malin till märsta.nu

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

meko_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
connys