center_pan21
Foto: Jamshid Jamshidi

Utbrott stoppar allsvenska matchen

Ikväll skulle Skånela ha spelat mot Kungälv men matchen skjuts upp på grund av utbrott av covid-19.

centrum_artikel

Spelare i antingen Skånela eller Kungälv har drabbats av covid-19, därav kommer matchen mellan lagen som skulle ha spelats ikväll att skjutas upp. Skånela meddelar i ett utskicka till sina sponsorer att matchen skjuts upp av Svenska Handbollförbundet på grund av konstaterad covid-19 i en spelartrupp. Skånela kommer istället att spela nästa match mot OV Helsingborg på lördag klockan 15.00.

Inför matchen vidtar man åtgärder för att minska smittspridning av covid-19. Bland annat får bara 50 personer komma in, dessa får sitta utspritt i hallen och inte i närheten av spelarbänkarna.

dack-helsida
bostad_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

centrum_helsida2020
connys_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

defacto_helsida
helsida_var2021
happyhomes_sommar2020
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

2020_helsida
mp_host_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
connys
dack-outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
bostad_outsider
centrum_sommar_out