sportfiske_jubileum

Urladdning i tredje för Wings

Wings vann för andra matchen i rad på fredagskvällen då FOC Farsta besegrades med klara 6-1.

rosta_sigtuna2

Wings bjöd på en makalös urladdning i slutperioden, det var 1-1 på resultattavlan vid nedsläpp men en kvart senare hade Wings tryckt in fem raka mål på gästerna inför drygt 100 åskådare i Pinbackshallen. Nästa match för Wings är borta mot Göta Traneberg på tisdag.

Målen
Eriksson 2, Simons, Wahlgren, Nilsson.

bonava_maj_helsida

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

moderaternamaj
eu_sap
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

nationaldag_helsida
division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

v_eu_helsida
rosta_sigtuna2
nationaldag_helsida
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

varfest_helsida
oppning_helsida
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

nationaldag_out
mp_eu_outsider
v_eu
ridskola2019_outsider
defacto_outsider
bonava_maj_outsider
moderaterna_maj_outsider
rosta_sigtuna
connys
oppning_outsider
sh_oppet
sh_bovard_out
fme_outsider
sap_outsider_eu
colorama_april
nrh