bostadsformedling
Foto: MMS-Bild

Upprört efter P-avgifterna

Sedan Sigtuna kommun gått ut med att man avser införa parkeringsavgifter på pendlarparkeringarna har det varit upprörda känslor hos kommuninvånare.

centrum_artikel

märsta.nu rapporterade på tisdagen om att kommunen vill införa avgifter på pendlarparkeringar. I sociala medier på märsta.nu:s facebooksida har kommunen fått mestadels kritik. Även läsare har hört av sig till märsta.nu och undrar hur kommunen resonerar:
– Vi som bor ute på landsbygden får ta smällen. Dålig kollektivtrafik från Odensala till exempel. Jag jobbar i Solna och bor i Odensala, jag måste ta bilen till stationen för att kunna hinna till min arbetsplats till 8. Nu får man väl ta bilen till jobbet, heja miljön, skriver en av läsarna.

En annan läsare som också bor i Odensala och arbetar i Stockholm håller med.
– Vad ska de göra för oss som jobbar på natten och måste parkera bilen och bor på landet? Sigtuna kommun har bara tänkt för sig själva.

På märsta.nu:s facebooksida är det stort engagemang och de flesta är kritiska, några åker även förbi Märstas pendlarparkering och stannar till i Rosersberg:
– Rosersbergs stora parkering har ju massor av lediga platser. Sjukt dåligt detta. Fattar syftet men man borde ge kommunens invånare rätt att stå gratis, skriver en facebookanvändare.

defacto_helsida
brobygget_midgard_helsida
kaa_sigtuna_helsida
speedy_helsida
marina_helsida
connys_helsida
studeravidare_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
spedition_sigtuna
2020_helsida
sommar_sigtuna2020
brobygget_helsida_valsta
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
kaa_outsider
studeravidare_outsider
marina_outsider
brobygget_outsider_valsta
centrum_sommar_out
sigtuna_natur_sommar_outsider
swedol_outsider
nrh
landsbygd_sigtuna_outsider
speedy_outsider